Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το νέο μας απόκτημα: Ρομπότ πινγκ-πονγκ
Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 1/8/2011 η προετοιμασία της ομάδας μας για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα θα παρουσιαστεί φέτος τελείως διαφορετική καθώς θα απαρτίζεται μόνο από νεαρούς παίκτες. Σημειωτέον ότι οι 'ΣΑΡΙΣΕΣ" θα κατεβάσουν αυτή τη χρονιά και γυναικεία ομάδα και θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών (παίδων, κορασίδων, παμπαίδων). Έτσι σιγά σιγά ο σύλλογος αναπτύσσεται και δείχνει ένα ολοκληρωμένο πρόσωπο.
Την προσπάθεια των προπονητών ενισχύει εδώ και λίγο καιρό το ρομπότ προπόνησης που απέκτησε ο σύλλογός μας με σκοπό την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών μας. Το προπονητικό τιμ για την περίδο 2011-2012 αποτελούν ο Ευθυμίου Θωμάς, βετεράνος αθλητης, υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων και η Σαπουντζή Αγγελική, γυμνάστρια, υπεύθυνη των προαγωνιστικών τμημάτων. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημαερινά στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας 6-8 μ.μ.

Ο Ευθυμίου Θωμάς μας μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο:

Φέτος είναι η πρώτη φορά που ξεκινάμε νωρίς την προετοιμασία. Τα παιδιά πέρσι δούλεψαν σκληρά και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους. Είμαι σίγουρος ότι με συστηματική προπόνηση όλο τον Αύγουστο η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Τα παιδιά μας παίζουν σωστό και καλό πινγκ-πονγκ και να είστε βέβαιοι ότι θα τα πάνε περίφημα. Θα ήθελα επίσης να καλέσω όλα τα παιδιά της Φλώρινας που αγαπάνε το άθλημα να έρθουν το καλοκαίρι στο σύλλογο για να δουν από κοντά, και γιατί όχι, να προπονηθούν μαζί μας.

Από μεριάς της Διοίκησης ευχόμαστε καλή προετοιμασία στους αθλητές, καλή δύναμη στους προπονητές και καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου