Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ

Το Σάββατο 22/3/2014 οι ΣΑΡΙΣΕΣ έδωσαν στη Θεσσαλονίκη αγώνα μπαράζ με την ομάδα της Βέροιας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Β΄ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου 2013-2014. Την ομάδα συνόδεψαν τα μέλη του Δ.Σ. Λυγούρας Γ., Πρόεδρος, Φωτιάδης Κ, Γ.Γραμματέας και Καλογήρου Γ., Ταμίας. Οι δύο ομάδες είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στους ομίλους τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέβηκαν στον αγώνα ως αουτσάιντερ καθώς η ομάδα της Βέροιας διαθέτει βάθος και ποιότητα. Έτσι η προσπάθεια των παιδιών μας ήταν από την αρχή δύσκολη. Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας με σκορ 4-2.
Οι αθλητές της Φλώρινας στον αγώνα αυτό έπαιξαν το καλύτερο που μπορούσαν. Ο Σουμπάσης νίκησε στο ατομικό τον Αλμπανάκη (3-2) και στο διπλό μαζί με τον Λυγούρα τους Τσιαλτζούδη και Λυκοστράτη (3-1). Στα υπόλοιπα ατομικά οι Λυγούρας και Ιωαννίδης δεν μπόρεσαν να σημειώσουν νίκη.
Η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα θεωρείται πάρα πολύ καλή και γέμισε ικανοποίηση προπονητή και διοίκηση. Τα παιδιά πάλεψαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τον τελευταίο πόντο. Έδειξαν αγωνιστικότητα, πάθος και πίστη για τη νίκη. Είναι σίγουρο πως εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο στο μέλλον θα γνωρίσουμε πολλές επιτυχίες.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής κ. Ευθυμίου τόνισε: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Η παρουσία μας σε έναν αγώνα μπαράζ από μόνη της είναι επιτυχία. Πέρσυ είχαμε τερματίσει τρίτοι, φέτος είμαστε δεύτεροι. Είναι ένα σκαλί παραπάνω. Του χρόνου θα προπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα πρέπει ακόμα να πω ότι οι ΣΑΡΙΣΕΣ διαθέτουν πολύ ταλέντο. Με πολύ δουλειά στο μέλλον θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα είναι εδώ όλο σχεδόν το Δ.Σ. που υποστηρίζει το έργο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την φετινή τους πορεία. Εύχομαι τέλος καλή επιτυχία στη Βέροια στη συνέχεια των μπαράζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου