Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

9 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ -2 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ


Το Σάββατο 10/2/2018 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων (U18). Οι ομάδες της Φλώρινας ΣΑΡΙΣΕΣ και ΟΕΑ συμμετείχαν με τρία αγόρια και έξι κορίτσια. Στην κατηγορία των Εφήβων αγωνίστηκαν οι: Κων/νος Αντωνίου, Ιωσήφ Ελσάμι και Σωτήρης Μούσιας. Στην κατηγορία των Νεανίδων οι: Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Κων/να Πιστόλα, Ελισάβετ Χατζηκύρκα και Στυλιανή Γαβαλά.
Σε μία διοργάνωση που συμμετείχαν 69 αθλητές και 13 αθλήτριες η αποστολή ιδιαίτερα των αγοριών ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς για την τελική φάση προκρίνονταν μόνο οι 5 πρώτοι, ενώ για τα κορίτσια μόνο 2.
Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στις Νεάνιδες. Και τα δύο εισιτήρια των τελικών τα πήραν τα κορίτσια του ΟΕΑ Φωτιάδου και Χατζηκύρκα, οι οποίες σημειωτέων είναι κατά πολύ μικρότερες από την κατηγορία που έπαιξαν. Η Άμπα, η Μάλο και η Πιστόλα αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων και η Γαβαλά στα νοκ-άουτ.
Έτσι, η Φλώρινα θα έχει συμμετοχή στην τελική φάση των Νεανίδων, που θα γίνει στο τέλος Μαρτίου στην Αθήνα.
Στους Εφήβους λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Ελσάμι και ο Μούσιας, παρόλο που ηλικιακά είναι πολύ μικροί για την κατηγορία, με αλλεπάλληλες νίκες έφτασαν να παίζουν την πρόκριση σε ένα παιχνίδι. Τα τρομερά παιδιά της Φλώρινας σταμάτησαν στην 10άδα, δείχνοντας με τον πιο εμφαντικό τρόπο το ταλέντο τους. Στην ίδια κατηγορία ο Κων/νος Αντωνίου με 2 νίκες και 1 ήττα αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος. Ευχόμαστε στην Χρυσή και την Ελισάβετ καλή επιτυχία στην τελική φάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου