Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ-2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ



Μπορεί να είναι μόλις 14 ετών, όμως το ταλέντο της Χρυσής ξεχυλίζει σε κάθε ευκαιρία. Η μικρή Φλωρινιώτισσα αθλήτρια των ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ αγωνιζόμενη στους τελικούς των Νεανίδων (U18) στην Αθήνα κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια, ένα στο ατομικό και ένα στο διπλό, σημειώνοντας μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της.
Το τριήμερο 31/3/18-2/4/18 στο ΣΕΦ συγκεντρώθηκαν οι 32 καλύτεροι νέοι και οι 26 καλύτερες νεάνιδες που είχαν προκριθεί στην τελική φάση μετά από αγώνες πρόκρισης. Αγωνίστηκαν στο ομαδικό, διπλό και ατομικό αγώνισμα.
Η Χρυσή Φωτιάδου συμμετείχε πρώτα με την ομάδα νεανίδων του ΟΕΑ Φλώρινας στο ομαδικό. Εκεί, η ομάδα της Φλώρινας σημειώνοντας στη  φάση των ομίλων μία νίκη και δύο ήττες αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Χρυσή είχε για συμπαίκτριες τα κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη Ελισσάβετ Χατζηκύρκα και Κων/να Πιστόλα, καθώς και την Αθηναία Στυλιανή Γαβαλά.
Στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευαγγελία Τρωαδίτη από τον Γ.Ο.Π. Παλάσκας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Εκεί το δίδυμο ηττήθηκε και παρέμεινε στην 3η θέση.

Στο ατομικό η Χρυσή επανέλαβε την επιτυχία του διπλού. Στην φάση των ομίλων σημείωσε 3 νίκες και ως πρώτη προκρίθηκε στα νοκ άουτ. Στον προημιτελικό επικράτησε του 4ου φαβορί Δανιέλας Γραμματοπούλου (ΓΑΟ Πειραιά) με σκορ 3-1 και στον ημιτελικό αντιμετώπισε το 2ο φαβορί Ελισσάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός). Στην αρχή η Χρυσή προηγήθηκε 1-0 και 2-1, όμως στη συνέχεια η έμπειρη 18χρονη Τέρπου έκανε την ανατροπή και επικράτησε 4-2. Έτσι, η Χρυσή κατετάγη 3η.
Η μεγάλη επιτυχία της Χρυσής μας γεμίζει όλους χαρά και περηφάνια. Είναι πράγματι σπουδαίο κατόρθωμα για τη μικρή μας αθλήτρια αυτό που κατάφερε στην Αθήνα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.  Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Λίβιου Πρεντοάικα καθώς και στους γονείς της που την στηρίζουν και την ενισχύουν.

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου