Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑ - ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Πέρα Αθηνών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου Αθηνών 24-25/11/2018 και πήραν μέρος 245 αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα.
Για μία ακόμα φορά η ομάδα της Φλώρινας που αποτελούνταν από 17 παιδιά τα πήγε θαυμάσια. Δύο μετάλλια και πολλές καλές θέσεις είναι το αποτέλεσμα που γέμισε ικανοποίηση όλους. Τα μετάλλια κατέκτησαν η Χρυσή Φωτιάδου, ασημένιο στις Κορασίδες και η Δανιέλα Γραμματοπούλου, ασημένιο στις Νεάνιδες.
Στο μεγαλύτερο από άποψη συμμετοχών μέχρι σήμερα όπεν της Ομοσπονδίας τα παιδιά των ΣΑΡΙΣΩΝ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Η επίδοσή τους κρίνεται πολύ καλή και ο προπονητής της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδό τους,
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο και από την ποιότητα των αθλητών τους εισέπραξαν τα εύσημα για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλήματος. Η Φλώρινα είναι μπροστά και συνεχίζει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή τους και στους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ

Νεάνιδες [18]: Δανιέλα Γραμματοπούλου (2η), Μαριάννα Γενεράλη (12η)

Παίδες [51]: Σωτήρης Μούσιας (19ος), Ιωσήφ Ελσάμι (24ος), Νίκος Σφέτκος (38ος)

Κορασίδες [42]: Φωτιάδου Χρυσή (2η), Δέσποινα Άμπα (11η), Μαρία Γιώτη (13η)

Παμπαίδες [57]: Κων/νος Σωτηρίου (5ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (8ος), Στέφανος Ουλιάρης (22ος), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (23ος)

Παγκορασίδες [29]: Αλεξία Μάλο (5η), Γεωργία Σπανού (6η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (15η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (21η), Δέσποινα Γκέσσα (26η)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου