Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Εντός έδρας αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο η γυναικεία και η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Οι αγώνες θα διεξαχούν παράλληλα στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα παίξει μόνο η γυναικεία ομάδα.

Η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το πρωί τους Φοίνικες Αγίας Σοφίας Πειραιά και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα Ταταύλα. Την Κυριακή το πρωί θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ταύρου. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ, που μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη, θα εμφανιστούν ενισχυμένες με την Κινέζα πρωταθλήτρια Yuhua Liu και θα επιδιώξουν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Η αντρική ομάδα θα παίξει δύο παιχνίδια το Σάββατο. Το πρωί θα αντιμετωπίσει την Έδεσσα και το μεσημέρι την Βέροια. Ο προπονητής σε αυτά τα παιχνίδια θα στηριχτεί σε νέα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας, θέλοντας να τους δώσει ευκαιρία για δυνατά παιχνίδια.

Καλούμε όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης να έρθουν στο κλειστό για να ενισχύσουν τις ΣΑΡΙΣΕΣ και να απολαύσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 11.00: ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά (Α1 Γυναικών)
                          ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-ΟΕΑ Έδεσσας (Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας Ανδρών)

Σάββατο 14.00: ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-Α.Ο. Ταταύλα Κων/πόλεως (Α1 Γυναικών)
                         ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-ΑΣΕΑ Βέροιας (Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας Ανδρών)

Κυριακή 10.00: ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-Δ.Α.Ο. Ταύρου (Α1 Γυναικών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου