Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ


Μία νίκη και μία ήττα για τη γυναικεία ομάδα είναι ο απολογισμός των δύο αγωνιστικών που πραγματοποιήθηκαν στη Φλώρινα.
Το Σάββατο 21/12/2019 συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Αυτή τη φορά οι αγώνες έγιναν στο ΔΑΚ Φλώρινας. Η ομάδα μας υποδέχθηκε τις πέντε ομάδες της Αθήνας από τις οποίες αντιμετώπισε τις δύο: τον ΔΑΟ Ταύρου και τον Φοίνικα Πειραιά.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ηττήθηκαν από τον ΔΑΟ Ταύρου 2-4 και επιβλήθηκαν του Φοίνικα Πειραιά 4-2. Μετά τα αποτελέσματα αυτά οι ΣΑΡΙΣΕΣ διατήρησαν τη 2η θέση ένα βαθμό πίσω από την ομάδα του Ταύρου. Στη δεύτερη θέση με τους ίδιους βρίσκονται ακόμα οι ομάδες του Φοίνικα Πειραιά και του ΑΣ Πέρα. Έτσι, το Πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό ως το τέλος.
Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι Yuhua Liu, Marion Berthaud και Χρυσή Φωτιάδου. Αναπληρωματικές ήταν η Δέσποινα Άμπα και η Αλεξία Μάλο.
Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, ιδιαίτερα στη Χρυσή Φωτιάδου που συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη επί του Φοίνικα,  με τη μεγάλη επιμέρους νίκη που σημείωσε (3-2) επί της Αλίκης Κιούφη, πολύπειρης αθλήτριας του Φοίνικα Πειραιά.  
Συγκλονιστική ήταν επίσης η Yuhua η οποία σημείωσε 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Μία νίκη σημείωσε τέλος η Marion Berthaud.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Α
Ν
Η
ΒΑΘ
1
ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ
5
4
1
9
2
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
5
3
2
8
3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
5
3
2
8
4
ΑΣ ΠΕΡΑ
5
3
2
8
5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5
2
3
7
6
ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ
5
0
5
5
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου