Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

 


Έλαμψε το αστέρι μας, η Χρυσή Φωτιάδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9-12 Ιουλίου 2021.

Η Φλωρινιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων, καθώς κατόρθωσε να κατακτήσει τον τίτλο στο απλό, τον τίτλο στο διπλό με συμπαίκτρια την εξαιρετική Δέσποινα Άμπα και το ασημένιο στο ομαδικό νεανίδων. Τα τρία μετάλλια (2 χρυσά, 1 αργυρό) που κατέκτησε έρχονται ως δικαίωση στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει τόσα χρόνια και την κατατάσσουν στις μεγάλες ελπίδες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας.

Η Χρυσή, με ατσαλένια θέληση και σκληρή προπόνηση κατάφερε να αναδειχθεί ως η κορυφαία στην κατηγορία της και δικαίως καταλαμβάνει μόνιμα θέση στην Εθνική Ελλάδας των Νεανίδων.

Κοντά στη Χρυσή και η Δέσποινα Άμπα τα πήγε περίφημα στους αγώνες. Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό, ενώ στο απλό σταμάτησε στην 8άδα.


Μεγάλη εμφάνιση έκανε και η Αλεξία Μάλο. Η αμυντική της ομάδας, αφού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό, με μεγάλες νίκες στο απλό ατομικό έφτασε στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Τελικά, περιορίστηκε στην 8άδα.

Στην 8άδα και στη διεκδίκηση μεταλλίου έφτασε και το δίδυμο Μούσιας/Σωτηρίου, στο αγώνισμα του διπλού των Εφήβων, όμως δεν μπόρεσαν να ανεβούν στο βάθρο.

Ο Ιωσήφ Ελσάμι αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό Εφήβων.

Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες πήραν μέρος 104 παιδιά από 33 συλλόγους της Ελλάδας. Από το σύλλογό μας έπαιξαν 9 παιδιά. Τα αποτελέσματά τους είναι:

Ομαδικό Νεανίδων, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο. Η σύνθεση της ομάδας: Χρυσή Φωτιάδου, Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Ελένη Παυλίδου, Βάια Κοκκινίδου.

Ομαδικό Εφήβων, 8άδα. Η σύνθεση της ομάδας: Σωτήρης Μούσιας, Σωτηρίου Κων/νος, Ζαχαρίας Ελσάμι.


Ατομικό Νεανίδων:

 Χρυσή Φωτιάδου, 1η

Δέσποινα Άμπα, 8άδα

Αλεξία Μάλο, 8άδα

Ειρήνη Χρυσοστομίδου, 35

Βάια Κοκκινίδου, 36

Ελένη Παυλίδου, 43

Ατομικό Εφήβων:

Σωτήρης Μούσιας, 32άδα

Κων/νος Σωτηρίου, 32άδα

Ζαχαρίας Ελσάμι, 47

Διπλό Νεανίδων:

Φωτιάδου/Άμπα 1ες

Χρυσοστομίδου/Μπουλά, 16άδα

Μάλο/Παυλίδου, 16άδα

Κοκκινίδου/Τόπτση, 20άδα

Διπλό Εφήβων:

Σωτηρίου/Μούσιας, 8άδα

Με τις επιτυχίες τους αυτές πολλά παιδιά μας κέρδισαν το bonus μορίων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια πρώτα στην πολυνίκη Χρυσή Φωτιάδου, σε όλα τα παιδιά μας για τις σπουδαίες εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους και στον προπονητή τους για την εξαιρετική του δουλειά. Οι αγώνες αυτοί ήταν και οι τελευταίοι της φετινής σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου