Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΕΑ "ΣΑΡΙΣΕΣ" ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ιδρύθηκε πρόσφατα καλύπτοντας ένα κενό στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας .   Η Φλώρινα μέχρι τώρα ήταν από τις ελάχιστες περιοχές της Δυτ. Μακεδονίας χωρίς εκπροσώπηση στο συγκεκριμένο άθλημα. Μέσα στους βασικούς του στόχους ο σύλλογος έχει την προαγωγή και διάδοση του αθλήματος του πινγκ πονγκ στην πόλη της Φλώρινας. Ο σύλλογός μας επιδιώκει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή συμπολιτών μας προσφέροντας διασκέδαση, αγωνιστική δράση και ευκαιρίες για γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων.
 Όλοι μας έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από την παιδική και εφηβική μας ηλικία ασχολούμενοι με το πινγκ πονγκ. Μας δίνεται τώρα η ευκαιρία να γεμίσουμε τις ελεύθερες ώρες μας  και να ξαναζήσουμε μοναδικές στιγμές.
Παράλληλα έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία παιδικών τμημάτων ώστε μελοντικά να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα. Για το σκοπό αυτό καλούμε όσα παιδιά αγαπούν το πινγκ-πονγκ και  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σύλλογο ως αθλητές να προχωρήσουν στην εγγραφή τους απευθυνόμενοι στα μέλη του συλλόγου μας. Επιδίωξή μας είναι η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ελλάδας με επιτυχία.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ. Σ.
ο Πρόεδρος
Λυγούρας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου