Κυριακή 17 Απριλίου 2011

2 χάλκινα μετάλλια για τις "ΣΑΡΙΣΕΣ" στο 2ο Πανελλήνιο όπεν βετεράνων-ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας

Καλογήρου Γιώργος: 3ος στην κατηγορία βετεράνων 40-50

Την Κυριακή, 17/04/2011 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το 2ο Πανελλήνιο όπεν βετεράνων-ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδα στην αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ. Το διοργάνωσε με επιτυχία η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 84 και προέρχονταν από πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Ο σύλλογός μας συμμετείχε στους αγώνες με εννέα αθλητές και μία αθλήτρια, η πολυπληθέστερη αποστολή που έχει στείλει μέχρι σήμερα σε αγώνες μακριά από τη Φλώρινα. Για άλλη μία φορά καταφέραμε να πάρουμε δύο μετάλλια κάνοντας αισθητή την παρουσία μας στο χώρο του πινγκ-πονγκ.
Λυγούρας Γιώργος: 3ος στην κατηγορία ανεξαρτήτων 40-50
 Πιο συγκεκριμένα, ο Καλογήρου Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των βετεράνων 40-50 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και ο Λυγούρας Γιώργος, επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του (ανεξάρτητοι 40-50).
Οι υπόλοιποι αθλητές μας Σκλιας Αλέξανδρος, Ευθυμίου Θωμάς, Φωτιάδης Κων/νος, Σουμπάσης Θωμάς, Σαπρανίδης Γιώργος, Πετσούκης Κων/νος, Πιτίδης Ανέστης και η Παπακυριακού Μαρία αγωνίστηκαν δυνατά αλλά αποκλείστηκαν από τους τελικούς των κατηγοριών τους.

Παπακυριακού Μαρία

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα χρυσά μετάλλια πήγαν σε Αθηναϊκά χέρια φανερώνοντας την ανωτερότητα του επιπέδου πινγκ-πονγκ της Αθήνας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι οι βετεράνοι αθλητές είναι και «δάσκαλοι» σε παιδιά στις πόλεις τους.

Ο Σκλιας Αλέξανδρος απονέμει μετάλλια στους νικητές της κατηγορίας ανεξάρτητοι 50+

Η ενισχυμένη παρουσία και οι συνεχείς επιτυχίες του συλλόγου μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο αναγνωρίζεται από όλους τους ανθρώπους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης πανελληνίως. Ένα δείγμα της αναγνώρισης αυτής είναι και η τιμητική ανάθεση της απονομής μεταλλίων σε τρεις κατηγορίες στον Πρόεδρο των «ΣΑΡΙΣΩΝ» κ. Λυγούρα Γεώργιο και στον Προπονητή των ενηλίκων κ. Σκλια Αλέξανδο.
Η επόμενη αγωνιστική δράση έρχεται μετά το Πάσχα, Σάββατο 30/4/2011 με τη διεξαγωγή στην έδρα μας φιλικών παιχνιδιών μεταξύ των «ΣΑΡΙΣΩΝ» και των ομάδων της Πτολεμαΐδας, Καστοριάς και Κοζάνης. Στους αγώνες αυτούς την ομάδα θα στελεχώσουν οι νέοι μας αθλητές παίρνοντας οριστικά τη σκυτάλη από τους μεγαλύτερους.


Οι νικητές της κατηγορίας ανεξάρτητοι 40-50 με τον κ. Μακρή Άγγελο (πρώτος δεξιά)


Απονομή μεταλλίων στην κατηγορία ανεξάρτητοι 18-40 από τον Πρόεδρο των "ΣΑΡΙΣΩΝ" κ. Λυγούρα Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου