Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«ΣΑΡΙΣΕΣ 2011»

Μία γιορτή του πινγκ πονγκ με πολλά παιδικά χαμόγελα.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία «ΣΑΡΙΣΕΣ 2011». Τους αγώνες διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς ανήλθαν στις 81. Στις μικρές κατηγορίες παμπαίδων, παίδων και κοριτσιών συμμετείχαν 49 παιδιά και στην κατηγορία των αντρών 32. Οι αθλητές προέρχονταν από τα Ιωάννινα, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Πτολεμαΐδα, την Κοζάνη, τη Λάρισα και τη Φλώρινα. Επίσης στην κατηγορία των αντρών είχαμε και επτά συμμετοχές από την Αλβανία δίνοντας διεθνή χρώμα στη διοργάνωση. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με εικοσιπέντε (25) αθλητές και αθλήτριες. Στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ οι Τσιώτας Κων/νος, Αραβιάδης Ορέστης, Λυγούρας Σωτήριος, Μιχαηλίδης Στέργιος, Σπανός Δημήτριος, στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ οι Λυγούρας Ανδρέας, Παπαδόπουλος Ανδρόνικος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Σουμπάσης Ιωάννης,  Κωνσαντινόπουλος Αλέξανδρος, Λιάσος Τραΐανός, στην κατηγορία των ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ οι Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία, Ευθυμίου Άννα και στην κατηγορία των ΑΝΤΡΩΝ οι Σκλιας Αλέξανδρος, Λυγούρας Γεώργιος, Φωτιάδης Κων/νος, Πετσούκης Κων/νος, Σαπρανίδης Φαίδων, Σαπρανίδης Γώργιος, Σουμπάσης Θωμάς, Σπανός Ιωάννης, Κωνσταντινόπουλος Παύλος, Λιάσος Κυριάκος και Ευθυμίου Θωμάς.
Πρώτα αγωνίστηκαν οι μικρές κατηγορίες και στη συνέχεια οι άντρες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τραπέζια. Παρουσιάστρια των αγώνων ήταν η Παπακυριακού Μαρία, μέλος του συλλόγου μας.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Αριστείδου Αριστείδης, ο Προΐστάμενος Φυσικής Αγωγής Φλώρινας κ. Φωτιάδης Ιωάννης και ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων κ. Γεωργιάδης Θεόδωρος και ο πρόεδρος της Γ.Ε.Φλώρινας κ. Αραβιάδης Θεολόγος.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1ος   Στεφανίδης  Κων/νος, ΟΕΑ Έδεσσας
2ος   Λυκοστράτης Κων/νος, ΟΕΑ Βέροιας 
3οι    Πάικος Δημήτριος, ΣΕΑ Κοζάνης
       Πάικος Λάζαρος, ΣΕΑ Κοζάνης

ΠΑΙΔΕΣ

1ος  Ζέρβας Νικόλαος, ΣΕΑ Κοζάνης
2ος Τσιαλτζούδης Ευάγγελος, ΟΕΑ Βέροιας
3οι  Αλμπανάκης Κων/νος, ΟΕΑ Βέροιας
      Μαρκοζάνη Μαρία, ΟΕΑ Έδεσσας

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1η  Σαντουντζόγλου Ειρήνη, ΟΕΑ Έδεσσας
2η  Κασνάκη Ευαγγελία, ΣΕΑ Κοζάνης
3ες Μπεκιάρη Ανδρονίκη, ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας
     Μήλιου Γεωργία, ΣΕΑ Κοζάνης

ΑΝΤΡΕΣ

1ος Τσιαλτζούδης Γεώργιος, ΟΕΑ Βέροιας
2ος Γκογκίδης Γεώργιος, ΟΑ Πτολεμαΐδας
3οι Φωτιάδης Κων/νος, ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας
      Sobaudin Ruohani, Αλβανία


Από τους αθλητές μας διακρίθηκαν η Μπεκιάρη Ανδρονίκη και ο Φωτιάδης Κων/νος (τρίτη θέση στην κατηγορία τους). Πολλοί επίσης, προκρίθηκαν στους αγώνες νοκ αουτ όπου αποκλείστηκαν από ανώτερους αντιπάλους. Γενικά οι αθλητές μας μετά από ένα χρόνο συστηματικής προπόνησης έδειξαν φανερά σημάδια βελτίωσης και έπαιξαν πολύ καλό πινγκ πονγκ. Πολλά συγχαρητήρια, σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Πριν τις βραβεύσεις των νικητών είχαμε και την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που έκανε ο σύλλογός μας με την επίβλεψη του Δικηγόρου κ. Κων/νόπουλου Παύλου με στόχο την προμήθεια ενός ρομπότ προπόνησης. Το έπαθλο ήταν ένα σκούτερ city 50cc. O αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο 321 και ο τυχερός νικητής είναι ο κ. Γροσδάνης Κων/νος, κάτοικος Παπαγιάννη Φλώρινας. Παράλληλα, κληρώθηκαν 6 αθλητικά τεχνικά μπλουζάκια πινγκ πονγκ προσφορά του καταστήματος gpsports του Γιώργου Πετρόχειλου στους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η απονομή τιμητικών πλακετών στους Λυγούρα Γεώργιο και Σκλια Αλέξανδρο από τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ για την προσφορά τους στην ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Φλώρινα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.
ü  Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ηλιάδη Δημήτριο για την αθλοθέτηση κυπέλων και μεταλλίων και για τη φροντίδα των αθλητών.
ü  Το Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου
ü  Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Φλώρινας και το 2ο Πειραματικό Δημ. Σχολείο Φλώρινας  για την παραχώρηση τραπεζιών πινγκ πονγκ.
ü  Τον ΣΕΑ Κοζάνης για την παραχώρηση διαχωριστικών και μετρητών.
ü  Τους χορηγούς μας:
ü  Ρόζα Κων/νος, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φλώρινας
ü  Ρασάικο Τραϊανό, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Φλώρινας
ü  Παπαγιάννη Βασίλειο, Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά»
ü  Πετρόχειλο Γεώργιο, Αθλητικά είδη gpsports
ü  Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας
ü  Υγρά καύσιμα «Ουλιάρης»
ü  Όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στην πολύ καλή διεξαγωγή των αγώνων, ιδιαίτερα τον Σκλια Αλέξανδρο για τη γραμματειακή υποστήριξη.
ü  Όλους όσους συμμετείχαν, αθλητές, συνοδούς και φίλους θεατές που μας τίμησαν με ην παρουσία τους.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου