Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΣΑΡΙΣΕΣ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ: 2-4 (φιλικό)

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσαν σήμερα 27/8/11 οι ΣΑΡΙΣΕΣ με τους βετεράνους της ομάδας των ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ Φλώρινας. Η ομάδα μας έχασε 2-4 παρουσιάζοντας όμως πολύ καλή απόδοση. Όλα τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά και κρίθηκαν στον πόντο.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Ευθυμίου Θ. μας δήλωσε:


Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Βρισκόμαστε στο μέσον της προετοιμασίας. Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα γιατί αυτό το διάστημα προσπαθούμε να δουλέψουμε συγκεκριμένα χτυπήματα. Από ότι φαίνεται τα παιδιά ανταποκρίνονται και  η δουλειά που γίνεται τελευταία στο σύλλογο έχει αρχίσει να δείχνει αποτελέσματα. Οι αθλητές μας παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και στην τεχνική και στην ταχύτητα. Αυτό που πρέπει να προσθέσουμε τώρα στο παιχνίδι είναι η τακτική και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα είναι έτοιμα σε ένα εμάμισι μήνα που αρχίζει το πρωτάθλημα να παίξουν πολύ καλό πινγκ πονγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΑΡΙΣΕΣ (Ευθυμίου Θ.): Σουμπάσης Ι. (2), Παπαδόπουλος Μ. (1), Λυγούρας Α.
ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ (Λυγούρας Γ.): Φωτιάδης Κ. (2), Καλογήρου Γ. (1), Λυγούρας Γ. (1)


Οι αγώνες προετοιμασίας συνεχίζονται την Τετάρτη 31/8 για τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Η ομάδα μας θα υποδεχτεί την ομάδα των Ιωαννίνων και θα δώσει μαζί της σειρά φιλικών παιχνιδιών.

1 σχόλιο:

  1. Καταπλκτική εμφάνιση για τους νεαρούς παίκτες των "ΣΑΡΙΣΩΝ" , που έδειξαν ωριμότητα , πάθος και δυναμικότητα, ταυτόχρονα με υψηλή τεχνική κατάρτιση , γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές στο σύλλογο.
    Η ομάδα δείχνει να έχει τα φόντα φέτος να πρωταγωνιστήσει στην Β'Εθνική αλλά και στα ατομικά και ομαδικά τουρνουά, ενώ το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.
    Μπράβο και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή