Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών μετά από πρόταση του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας αποφάσισε ομόφωνα την Παρασκευή 5/8/2011 την ίδρυση Πανελλήνιου Προπονητικού Κέντρου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο του «Πατουλίδειου» Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών.
    Το προπονητικό κέντρο σκοπό έχει τη φιλοξενία ομάδων και αθλητών από την Περιφέρειά μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο προπονητικών δραστηριοτήτων, τουρνουά και επίσημων αγώνων.
    Τα οφέλη για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής είναι πολλαπλά, όπως και για την ανάπτυξη και διάδοση του τόσο αγαπητού στα μικρά παιδιά αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Να τονίσουμε εδώ ότι ανάλογα σταθερά προπονητικά κέντρα ελάχιστα υπάρχουν στη χώρα και το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας και πολλών συλλόγων είναι μεγάλο.     
    Ως Δ.Σ. των «ΣΑΡΙΣΩΝ» οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Δήμαρχο Πρεσπών κ. Τσέπα Βασίλειο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεργαστούμε στενά με το Δήμο Πρεσπών για την άριστη πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων διοργανώσεων.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε το πινγκ-πονγκ το πρώτο άθλημα στην περιοχή μας!!!

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου