Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΔΡΑΣΗ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Όλες οι ομάδες καλούνται να παίξουν από ένα (ΣΑΡΙΣΕΣ) μέχρι τρία παιχνίδια (ΕΔΕΣΣΑ). Με αυτόν τον τρόπο στο τέλος του διημέρου όλες οι ομάδες θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Στους άντρες η ομάδα μας υποδέχεται τον Κένταυρο Μανιακίων και ευελπιστεί να σημειώσει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη, που θα κρατήσει τις ΣΑΡΙΣΕΣ στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τα αήττητα Γιάννενα δίνουν στην έδρα τους δύο παιχνίδια την ίδια ημέρα (24/11/12) με την Κοζάνη και με την επίσης αήττητη μέχρι σήμερα ομάδα της Βέροιας. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδα εμφανίζονται φέτος πολύ δυνατές.
 Η Έδεσσα έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα καθώς καλείται να δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε δύο ημέρες. Παίζει το Σάββατο εντός έδρας με τον Κένταυρο και την Κυριακή εκτός έδρας με την Βέροια και την Κοζάνη.
Συνολικά θα διεξαχθούν έξι παιχνίδια τα οποία θα κρατήσουν έντονο το ενδιαφέρον των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της περιοχής μας και σίγουρα θα δώσουν μία καθαρή εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων φέτος.
Τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν και στο γυναικείο πρωτάθλημα. Τα Γιάννενα θα παίξουν εντός έδρας με Κοζάνη και Βέροια ενώ η Έδεσσα θα αγωνιστεί εκτός με Κοζάνη και Βέροια.
Παράλληλα το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα και στους βετεράνους/ανεξαρτήτους, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο δικό τους ξεχωριστό πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια, να τα απολαύσουν και οι αγωνιζόμενοι, αλλά και όλοι οι λάτρεις του αθλήματος. Μακάρι να υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου