Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ και ΕΔΕΣΣΑ στο δρόμο για την Α2

Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ
Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι πρωταθλήτριες ομάδες του ομίλου μας στους αγώνες προμπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία που έγιναν το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Και η πρωταθλήτρια στους άντρες Ο.Ε.Α. Βέροιας και η πρωταθλήτρια στις γυναίκες Ο.Ε.Α. Έδεσσας προκρίθηκαν για τα τελικά μπαράζ που θα γίνουν στην Αθήνα.
Η αντρική ομάδα της Βέροιας διεκδίκησε τις δύο θέσεις πρόκρισης μαζί με τις ομάδες Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης και Αίας Ευόσμου (πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης), Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου (πρωταθλητής Θεσσαλίας), Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (πρωταθλητής Θράκης) και Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας (πρωταθλήτρια Ανατολικής Μακεδονίας). Μετά τους αγώνες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι αυτές της Βέροιας και της Αλεξανδρούπολης. Η τελευταία μάλιστα ανακηρύχτηκε και πρωταθλήτρια Β΄ Εθνικής Βορείου Ελλάδας καθώς νίκησε στον τελικό τη Βέροια 4-2.
Η γυναικεία ομάδα της Έδεσσας ενισχυμένη με τη Βουλγάρα αθλήτρια Ντετελίνα Πέτροβα δεν αντιμετώπισε καμία αντίσταση και νικώντας με 4-0 τις αντίπαλες ομάδες Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και  Δύναμη Λάρισας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Β΄ Εθνικής Βορείου Ελλάδας και ταυτόχρονα προκρίθηκε για τα τελικά μπαράζ στην Αθήνα.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες μας αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ (Τσιαλτζούδης):  Γιώργος Τσιαλτζούδης, Ευάγγελος Τσιαλτζούδης, Κωνσταντίνος Αλμπανάκης, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος και Κωνσταντίνος Λυκοστράτης.

Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ (Αναστασιάδης): Ντετελίνα Πέτροβα, Μαρία-Ευαγγελία Μαρκοζάνη και Αναστασία Μπέλλου.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συγχαίρουν  τις δύο ομάδες και εύχονται καλή επιτυχία στους τελικούς!!!
Μπράβο Τάκο, μπράβο Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου