Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Την Τετάρτη 24/4/2013 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας επιμορφωτική ημερίδα με θέμα "Βασικές τεχνικές και διδακτική στην επιτραπέζια αντισφαίριση στην Α/θμια και Β/θμια Εκπ/ση". Διοργανωτές ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δράμπης Κ., ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φλώρινας, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και ο Α.Σ.Ε.Α."ΣΑΡΙΣΕΣ" Φλώρινας. Ομιλητής ήταν ο κ. Κατσικαδέλης Μ., Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Η ημερίδα στέφτηκε από επιτυχία και λόγω της μεγάλης προσέλευσης των γυμναστών (72) και λόγω της ποιότητας της επιμόρφωσης που προσέφερε ο εισηγητής. Οι γυμναστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις βασικές τεχνικές του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, να γνωρίσουν τους κανονισμούς παιδιάς και να κάνουν πρακτική εξάσκηση στις μεθόδους διδασκαλίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, αλλά και στον κ. Κατσικαδέλη για την επιτυχημένη ημερίδα. Είμαστε σίγουροι πως η δράση αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου