Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις η αντρική και η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου 2013-2014. Στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής η αντρική ομάδα νίκησε την ομάδα των Μανιακίων Καστοριάς με σκορ 4-1 και η γυναικεία ομάδα την αντίστοιχη της Κοζάνης με σκορ 4-2.
Το Σάββατο 12/10 στο 2ο Γυμνάσιο η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ έγραψε ιστορία σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στα εθνικά πρωταθλήματα. Τα μικρά μας κορίτσια έπαιξαν καταπληκτικά και ώριμα και κατάφεραν να κάμψουν την ομάδα της Κοζάνης η οποία αποτελείται από ενήλικες γυναίκες με εμπειρία στο άθλημα. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπεκιάρη Ανδρονίκη (12 χρονών) έχασε στις λεπτομέρειες από την αντίπαλό της 2-3. Στη συνέχεια η Ρούφα Ευτυχία (11 χρονών) και η Ευθυμίου Άννα (15 χρονών) νίκησαν τις αντιπάλους τους με σκορ 3-2 και 3-0 αντίστοιχα. Έτσι, οι ΣΑΡΙΣΕΣ προηγήθηκαν 2-1 στις νίκες. Στο διπλό που ακολούθησε οι Ευθυμίου και Ρούφα παίζοντας για πρώτη φορά μαζί ηττήθηκαν 0-3 και έτσι η Κοζάνη ισοφάρισε τον αγώνα 2-2. Στον επόμενο αγώνα έπαιξε η Μπεκιάρη, η οποία αυτή τη φορά ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το παιχνίδι με 3-2 σετ. Τέλος, η Ευθυμίου Άννα επικράτησε της αντιπάλου της με σκορ 3-2. Έτσι τελείωσε νικηφόρα (τελικό σκορ 4-2) ο πολύ συναρπαστικός αυτός αγώνας, ο οποίος κράτησε πάνω από 2 ώρες και οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν τους πρώτους δύο βαθμούς.
Την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε η αντρική ομάδα με αντίπαλο την ομάδα της Καστοριάς. Τα παιδιά μας δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία και εύκολα κατέκτησαν την νίκη με σκορ 4-1. Στα τρία μονά που διεξήχθησαν οι Σουμπάσης, Λυγούρας Αν. και Ιωαννίδης νίκησαν εύκολα με σκορ 3-1, 3-0, 3-0 και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει στο διπλό μικρότερους σε ηλικία αθλητές. Οι Λυγούρας Σωτήρης (13) και Αραβιάδης Ορέστης (12) αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έπαιξαν πολύ καλά, κόντραραν τους αντιπάλους τους, πήραν μάλιστα και το πρώτο σετ, όμως στο τέλος υπέκυψαν με σκορ 1-3. Στο επόμενο μονό ο Σουμπάσης πήρε το παιχνίδι 3-0 και οι ΣΑΡΙΣΕΣ τον αγώνα με τελικό σκορ 4-1.

Αποτελέσματα άλλων αγώνων:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Π.Σ. ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ: 4-0 α.α.

ΑΝΤΡΕΣ
Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ-Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 4-0
Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ-Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 0-4

Π.Σ. ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΑΝΙΑΚΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: 0-4 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου