Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 14/15-12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν με την αντρική και γυναικεία ομάδα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου. Και οι δύο ομάδες πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες των αντιπάλων και έτσι παρέμειναν πρώτες και αήττητες στον βαθμολογικό πίνακα.
Η γυναικεία ομάδα το Σάββατο αγωνίστηκε στο Αρμενοχώρι με την ομάδα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Τα κορίτσια της Φλώρινας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και κέρδισαν εύκολα το παιχνίδι με σκορ 4-1. Αυτό που αναδείχτηκε από την αναμέτρηση αυτή είναι το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν τα κορίτσια και των δύο ομάδων, πράγμα που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του πινγκ-πονγκ στη Φλώρινα. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν: Μπεκιάρη (1), Ρούφα (2), Γαύρου, Ρούφα/Βιτούλα (1).
Η αντρική ομάδα ταξίδεψε την Κυριακή στην Έδεσσα, όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα. Οι αθλητές μας παίζοντας σοβαρά και αποφεύγοντας τα λάθη νίκησαν όλους τους αντιπάλους τους και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4-0 υπέρ της ομάδας μας. Η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, ενώ απομένουν άλλα δύο παιχνίδια, ένα στην Καστοριά και ένα στο Αρμενοχώρι για να λήξουν οι αγώνες του 1ου Ομίλου. 

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν: Ιωαννίδης (1), Σουμπάσης Ι. (1), Λυγούρας Αν. (1), Ιωαννίδης/Λυγούρας (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου