Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 25/26-10 2014 το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Φλώρινας που διοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας και την Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Ήταν το 5ο τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σεζόν 2014-2015 και το 3ο τέτοιας μορφής για την όμορφη ακριτική πόλη. Συγκέντρωσε 136 αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα και σημείωσε ρεκόρ μετά τα 118 τον Ιούνιο του 2014. Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη φορά πήραν μέρος στους αγώνες αθλητές από την Αθήνα που βρίσκονται στην κορυφή των πινάκων αξιολόγησης. Έτσι, το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πάρα πολύ υψηλό.

Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν 22 παιδιά, 20 από τις ΣΑΡΙΣΕΣ και 2 από τον Π.Σ. Αρμενοχωρίου. Όλα προσπάθησαν για το καλύτερο. Έδωσαν πολλούς αγώνες, σημείωσαν νίκες και ήττες και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Την καλύτερη θέση από τα κορίτσια την κατέλαβε η Φωτιάδου Χρυσή (7η) στην κατηγορία των Παγκορασίδων και από τα αγόρια ο Αντωνίου Κων/νος (8ος) στην κατηγορία των Παμπαίδων. Μεγάλη συμβολή στη διεξαγωγή των αγώνων είχαν και οι πέντε διαιτητές από τη Φλώρινα που για δύο ημέρες έδωσαν πάρα πολλούς αγώνες. Αυτοί είναι Αραβιάδης Θεολόγος, Πετσούκης Κων/νος, Ζήση Φιλιώ, Ντούρου Κατερίνα, Τσάκρη Μαρία.
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η τελετή έναρξης όπου έκαναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου. Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαρίστησε τη Φλώρινα και την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας για την καλή φιλοξενία και την οργάνωση, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια.
Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου καλωσόρισε τους φίλους του αθλήματος, δήλωσε ευτυχής που η Φλώρινα φιλοξενεί για 3η χρονιά τουρνουά μικρών ηλικιών και αναφέρθηκε και στην ευχάριστη έκπληξη με τη χιονόπτωση από Οκτώβριο μήνα. Πάντα στο πλαίσιο της τελετής έναρξης ο Μανώλης Κολυμπάδης βράβευσε τον αντιδήμαρχο για τη σημαντική συμβολή του δήμου Φλώρινας, ενώ ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας και α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τριγωνάς τίμησε το τοπικό σωματείο Σάρισες στο πρόσωπο του προέδρου του Γιώργου Λυγούρα. Στην τελετή πήρε μέρος και το Χορευτικό «Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Θεσσαλίας Φλώρινας».
Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου στις παγκορασίδες, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τριγωνάς στους παμπαίδες, η γραμματέας της Τ.Ε. Αναστασία Κοκκίνου στις κορασίδες, ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Σάρισες Γιώργος Λυγούρας στους νέους, ο γενικός γραμματέας του ίδιου συλλόγου Κώστας Φωτιάδης στις νεάνιδες και ο ταμίας Γιώργος Καλογήρου στους παίδες.
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Φλώρινα μπορεί να περηφανεύεται για την εξαιρετική υλοποίηση μίας ακόμα διοργάνωσης πανελλήνιας εμβέλειας. Αθλητές, προπονητές και συνοδοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη μας και αυτό είναι ένα πραγματικό κέρδος για την πόλη μας. Όπως γράφει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α σε άρθρο της οι αθλητές και τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών απόλαυσαν την αλλαγή στις καιρικές συνθήκες, αλλά αυτό που κράτησαν κυρίως ήταν η θέρμη, με την οποία αγκάλιασαν το ανοιχτό πρωτάθλημα οι διοργανωτές, το σωματείο πινγκ πονγκ Σάρισες Φλώρινας και γενικά οι τοπικοί φορείς για να εμφανίσουν εν τέλει μία πολύ καλή οργάνωση, αντάξια του θεσμού.

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση:

Το Δήμο Φλώρινας
Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
Τον Σύλλογο Θεσσαλών και φίλων Θεσσαλών Φλώρινας
Την καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFωN του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης»
Τους χορηγούς:
Ταβέρνα "Δορυφόρος"
Βιβλιοπωλείο "Η Γωνιά"
Υγρά Καύσιμα "Ουλιάρης"
"Ράδιο Φλώρινα"
Φροντιστήριο "Θεωρητικό"
Λιγνιτορυχεία "Αχλάδας"
Κατάστημα GPSPORTS
Συνεταιρισμός Πρεσπών " Ο Πελεκάνος"
Ξενοδοχείο "Λύγκος"
Ξηροί καρποί "Bloom"
Τουριστικό γραφείο FlorinaTravel
Autosoumpasis
Ταβέρνα "ΒΑΡΟΣΗ"
Μικρογεύματα Yammm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου