Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φιλαρέτη Εξάρχου
Το Σαββατοκύριακο 29-30/11/2014 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος αντρών-γυναικών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος 132 αθλητές και 27 γυναίκες από τις περιοχές Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο διεκδικώντας τις 4 μόνο θέσεις για τους άντρες και τις 4 για τις γυναίκες.
Και οι δύο ομάδες τις Φλώρινας «ΣΑΡΙΣΕΣ» και Ο.Ε.Α. συμμετείχαν με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ έπαιξαν οι Ιωαννίδης Κωνστάντιος, Λυγούρας Ανδρέας, Λυγούρας Σωτήρης, Αραβιάδης Ορέστης, Εξάρχου Φιλαρέτη, Ευθυμίου Άννα, Σαντουρτζόγλου Ειρήνη, Ευθυμίου Άννα, Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία και Φωτιάδου Χρυσή. Από τον Ο.Ε.Α. αγωνίστηκαν οι Σκλιας Αλέξανδρος, Καλογήρου Γιώργος και Λυγούρας Γιώργος.
Από το σύνολο των αθλητών/τριών της Φλώρινας τελικά μόνο η Εξάρχου προκρίθηκε για την τελική φάση που θα γίνει το νέο έτος στην Αθήνα, όπου θα πάρουν μέρος οι 30 καλύτεροι αθλητές και οι 20 καλύτερες αθλήτριες από όλη τη χώρα και θα αναδειχτούν οι Πρωταθλητές. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στην Φιλαρέτη!!!
Οι υπόλοιποι αθλητές μας αγωνίστηκαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, έκαναν πολύ καλά παιχνίδια και έδωσαν το στίγμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας. Ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις είχαμε από τα κορίτσια που σημείωσαν πολλές νίκες, όμως στους κρίσιμους αγώνες δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν.
Συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη!!!


Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το επόμενο σαββατοκύριακο με το Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Δράμας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα είναι παρόντες με 12 αθλητές/τριες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου