Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Φιλαρέτη Εξάρχου στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών, στο αγώνισμα του διπλού, έχοντας ως συμπαίκτρια τη Μαρία Χριστοφοράκη του Ολυμπιακού. Οι δύο αθλήτριες στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τις Φίλη/Νικουλάε (Α.Σ. ΠΕΡΑ Αθηνών), από τις οποίες ηττήθηκαν 3-2 σετ. Έτσι περιορίστηκαν στην 3η θέση
Στο ατομικό γυναικών η Εξάρχου ξεκίνησε δυνατά και έφτασε μέχρι τον προημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισε την συμπαίκτριά της στην Εθνική Χριστοφοράκη Μαρία (Ολυμπιακός). Στην αρχή η Εξάρχου βρέθηκε να χάνει 0-3 σετ, στη συνέχεια όμως με διαρκή αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3. Στο τελευταίο 7ο σετ τελικά λύγισε από την αντίπαλο (11-8) και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-3 υπέρ της αθλήτριας του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό.

Να σημειώσουμε ότι Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2014-2015 αναδείχτηκε ο Παπαγεωργίου Κων/νος (Ολυμπιακός), ο οποίος κατακτά το τρόπαιο για 6η συνεχόμενη χρονιά, μοναδικό ρεκόρ!!! Στις γυναίκες Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχτηκε η Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου Αθηνών). Στο διπλό αντρών Πρωταθλητές βγήκαν οι Παπαγεωργίου/Ρηνιώτης (Ολυμπιακός) ενώ στο διπλό γυναικών το Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Κιούφη/Γεωργιάδου (Δ.Α.Ο. Ταύρου Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου