Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

 • Σε προπονητικά camp του καλοκαιριού προετοιμάζονται αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ με στόχο τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης. Η Φωτιάδου Χρυσή συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε camp στην Κορινθία με επικεφαλής προπονητή τον Καλλίνικο Κρεάνκα. Αυτή την εβδομάδα μετέβη στο Βουκουρέστι, όπου προπονείται εντατικά με τον Ρουμάνο προπονητή Laurentiu Barlan. Οι αδερφοί Ελσάμι Ιωσήφ και Ζαχαρίας μαζί με άλλους έξι επίλεκτους Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο προπονητικό καμπ της Βαρκελώνης (27 Ιουλίου-3 Αυγούστου), θα δουλέψουν σε ιδανικές συνθήκες για την αγωνιστική τους βελτίωση και θα συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες. Τέλος ο Αραβιάδης Ορέστης θα πάρει μέρος στο camp που διοργανώνει ο σύλλογος “Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001” στο Καρπενήσι 12-23/8/2015 με υπεύθυνο προπονητή τον Μαδέση Κων/νο.
 • Η προετοιμασία των ΣΑΡΙΣΩΝ για τη νέα περίοδο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
 • Φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς. Πρώτα στις 5-6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα διεξάγεται το 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ το 2ο ακολουθεί στις 19-20 του ίδιου μήνα στην Κοζάνη. Τα διασυλλογικά, Α2 γυναικών και Β΄ αντρών ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου.
 • Η Εξάρχου ξανά στην Εθνική Ελλάδας. Η Ομοσπονδία προσκάλεσε 6 αθλήτριες με σκοπό τη συγκρότηση της Εθνικής μας Ομάδας γυναικών. Η αθλήτριά μας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές και ευχόμαστε όλοι να έχει καλή επιτυχία.
 1. Αγγελική Παπαδάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)
 2. Μαρία Χριστοφοράκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)
 3. Φιλαρέτη Εξάρχου (ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)
 4. Γεωργία Ζαβιτσάνου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)
 5. Αικατερίνη Τόλιου (Α.Ο. ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ)
 6. Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. "ΦΟΙΝΙΞ" ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ)
 • Μετά από τρία χρόνια πετυχημένης διοργάνωσης Ανοιχτών Πανελλήνιων Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων η Φλώρινα εφέτος δεν επιλέγει από την Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή ενός νέου Πρωταθλήματος. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ το νέο έτος θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στο 2ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που σχεδιάζεται για τον Ιούνιο του 2016.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου