Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

 Χριστίνα Φίλη
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο δράση για την αντρική και τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Μετά από την έντονη προετοιμασία ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης.

Ιστορική στιγμή είναι για την ομάδα η συμμετοχή των κοριτσιών στην Α2 κατηγορία. Ο αθλητισμός της Φλώρινας μπορεί να είναι υπερήφανος, καθώς η πόλη μας θα εκπροσωπηθεί από τις ΣΑΡΙΣΕΣ στο Σ.Ε.Φ. αγωνιζόμενη στην έναρξη της Α2 με αντιπάλους τον "ΑΡΗ 2006", τον "ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ", το Σάββατο 26/9/2015 και με το Π.Κ.Δ. Ταύρου την Κυριακή. Σε αυτούς τους τρεις πρώτους αγώνες οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα παραταχθούν με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας Φίλη και Εξάρχου καθώς και με την νεαρή Οικονόμου.
Γιάννης Σουμπάσης

Ταυτόχρονα στη μάχη ρίχνεται και η αντρική ομάδα. Το Σαββατοκύριακο δίνει δύο αγώνες εντός έδρας σε ένα πρωτάθλημα που φέτος έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι οχτώ ομάδες της περιοχής μας αγωνίζονται σε έναν όμιλο. Η αντρική ομάδα ενισχυμένη σημαντικά με τον Ρουμάνο Liviu , αλλά και τον Σουμπάση Γιάννη που επανήλθε στην ενεργό δράση θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 10.00 τη δεύτερη ομάδα της Φλώρινας Ο.Ε.Α. σε ένα τοπικό ντέρμπι, ενώ την Κυριακή στις 12.00 θα φιλοξενήσει την πολύ δυνατή ομάδα της Έδεσσας. Ο αγώνες θα διεξαχθούν στο 2ο Λύκειο Φλώρινας.

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ, αλλά και όλοι οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας εύχονται στις ομάδες μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου