Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΡΙΣΕΣ

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Πρωταθλήτρια Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου 2016
Το Σαββατοκύριακο 20-21/2/16 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες προμπαράζ που θα αναδείξουν τις 2 ομάδες της Βορείου Ελλάδας που θα αγωνιστούν στην Αθήνα στα τελικά μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Θα πάρουν μέρος 6 ομάδες χωρισμένες σε 2 ομίλους.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ως πρωταθλήτριες Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στο 2ο όμιλο τον ΕΧΕΔΩΡΟ Θεσσαλονίκης και τον ΕΘΝΙΚΟ Αλεξανδρούπολης. Στον 1ο όμιλο θα αγωνιστούν οι ομάδες ΝΕΜΕΣΙΣ Θεσσαλονίκης, Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ Βόλου. Από κάθε όμιλο οι 2 πρώτες ομάδες θα διασταυρωθούν την επόμενη ημέρα με τις 2 πρώτες του άλλου ομίλου για να προκύψουν αυτές που θα προκριθούν.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ σε αυτούς τους αγώνες κατεβαίνουν ως αουτσάιντερ. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν στη σύνθεσή τους πολύ δυνατούς αθλητές, ώριμους με μεγάλη εμπειρία και έτσι η αποστολή της ομάδας κρίνεται ως πολύ δύσκολη.
Σε κάθε περίπτωση και καθώς οι στόχοι της αντρικής ομάδας για φέτος έχουν εκπληρωθεί με το παραπάνω, η συμμετοχή από μόνη της σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά είναι μία μεγάλη επιτυχία και θα αποτελέσει χρυσή ευκαιρία για τα παιδιά μας να παίξουν αγώνες σε υψηλό επίπεδο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΡΙΣΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου