Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ OPEN ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με 2 αθλητές και 3 αθλήτριες συμμετείχαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 27-28/2/2016.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα και πήραν μέρος 195 μικροί αθλητές/τριες από διάφορα σωματεία της χώρας. Ο σύλλογος της Φλώρινας έδωσε το παρόν σε 3 από τις 6 κατηγορίες που σχηματίστηκαν. Η Οικονόμου Ευαγγελία αγωνίστηκε στις Νεάνιδες και πλασαρίστηκε στην 11η θέση (20 συμμετοχές), η Φωτιάδου Χρυσή και η Άμπα Δέσποινα στις Παγκορασίδες.

Η Φωτιάδου δείχνοντας την
ανοδική της πορεία πήρε όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα, αυτό που της στέρησε τελικά το μετάλλιο. Στο κρίσιμο παιχνίδι έχασε στις λεπτομέρειες από την αντίπαλό της (3-2) και έτσι περιορίστηκε στην 5η θέση. Η Άμπα, μικρότερη στην κατηγορία, παίρνοντας σημαντικές νίκες κατετάγη 18η (26 συμμετοχές).


Στην κατηγορία των Παμπαίδων έπαιξαν τέλος τα αδέρφια Ελσάμι. Στην δύσκολη αυτή κατηγορία που είχε 36 συμμετοχές ο Ιωσήφ πλασαρίστηκε στην 15η θέση και ο μικρός Ζαχαρίας στην 27η. Και οι δύο έπαιξαν πολύ καλό πινγκ πονγκ αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή τους.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για όλη τους την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου