Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ



Εξαιρετικές εμφανίσεις και κατάκτηση 2 μεταλλίων ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής 3 βετεράνων αθλητών της πόλης μας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος της Καστοριάς.
Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 28/2/2016 στο 8ο Δημ. Σχολείο της Καστοριάς, έδρα του σωματείου «Κένταυρος» Μανιακίων Καστοριάς. Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 40 αθλητών από διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι Σκλιας Αλέξανδρος, Σαπρανίδης Φαίδων και Πετσούκης Κων/νος από τη Φλώρινα.

 
Οι διοργανωτές σχημάτισαν 2 κατηγορίες: ενεργοί και  μη ενεργοί αθλητές. Οι αγώνες διήρκησαν πάνω από πέντε ώρες και έγιναν πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια.
Οι βετεράνοι της Φλώρινας τα πήγαν περίφημα κατακτώντας 2 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα ο Σκλιας Αλέξανδρος, ο «στρατηγός», στην κατηγορία των ενεργών αθλητών και όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία από όλους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έπαιξε στον τελικό διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο. Δεν μπόρεσε τελικά να τα καταφέρει και ηττήθηκε παρά την υπερπροσπάθεια με σκορ 3-2. Έτσι, κατετάγη 2ος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στην άλλη κατηγορία των μη ενεργών αθλητών ο Σαπρανίδης Φαίδων, ο «κινέζος», όπως τον γνωρίζουμε, είχε αγωνιστική παρουσία μετά από μεγάλη ανάπαυλα. Παίζοντας πολύ δυνατά κατέκτησε την 3η θέση θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό. Ο  Κώστας Πετσούκης, ο «εμψυχωτής» όλων,  αφού τερμάτησε 1ος στον όμιλό του, έχασε στα νοκ άουτ της 16άδας, από τον μετέπειτα νικητή της κατηγορίας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα «παιδιά» και στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την άψογη εκτέλεση των αγώνων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

1ος Χριστοδούλου Θεόδωρος, Κοζάνη
2ος Σκλιας Αλέξανδρος, Φλώρινα
3οι Ζαγκότσης Δημήτριος, Θεσς/νίκη
     Στρατάκης Γεώργιος, Μυτιλήνη

ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

1ος Χρήστου Κωστής, Ιωάννινα
2ος Στεφανίδης Γεώργιος, Κοζάνη
3οι Σαπρανίδης Φαίδων, Φλώρινα
     Καρατζένης Χρήστος, Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου