Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΣΑΜΙ

Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή της η Φωτιάδου Χρυσή, συμμετέχοντας στον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που έγινε στην Κοζάνη το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ο τελικός διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και πάλι στη Μακεδονία. Τον διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας με τη συνεργασία του Δήμου και του τοπικού Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης και περιλάμβανε τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Συγκέντρωσε 89 αγόρια και κορίτσια, τους καλύτερους αθλητές με βάση την ειδική βαθμολογία των όπεν.
Στους αγώνες αυτούς οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με δύο αθλητές, την Παγκορασίδα Φωτιάδου Χρυσή και τον Παμπαίδα Ελσάμι Ιωσήφ δείχνοντας τη δυναμική του συλλόγου στις μικρές κατηγορίες. Να σημειώσουμε εδώ ότι είχε προκριθεί και η Άμπα Δέσποινα, η οποία όμως λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να παίξει.
Η Φωτιάδου με μεγάλες εμφανίσεις κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Ελσάμι αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερους αθλητές κατέκτησε την 8η θέση.

Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος επιτυγχάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή και στα τρία παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα. 
Πολλά συγχαρητήρια απευθύνουμε ακόμα στην ομάδα και τη διοίκηση της Κοζάνης, που διοργάνωσε άψογα τους αγώνες. Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για όλη τη Δυτική Μακεδονία η διοργάνωση μεγάλων αγώνων και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα επαναληφθεί η προσπάθεια αυτή. Η επιτραπέζια αντισφαίριση της περιοχής μας το αξίζει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου