Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3/7/16 το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας που διοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, το Δήμο Φλώρινας και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Το Φεστιβάλ που γίνεται για 2η φορά στην πόλη μας περιελάμβανε αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις κατηγορίες διπλό αντρών, διπλό μικτό, ατομικό γυναικών και ατομικά αντρών στις ηλικιακές κατηγορίες <29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+. Συνολικά αγωνίστηκαν 70 άντρες/γυναίκες που προέρχονταν από πολλές ελληνικές πόλεις (Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κόνιτσα, Βέροια), αλλά και από πόλεις του εξωτερικού: Μοναστήρι, Σκόπια (FYROM), Κορυτσά (Αλβανία). Τα διπλά έγιναν το Σάββατο και τα ατομικά την Κυριακή.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, υπεύθυνος του αθλητισμού κ. Αριστείδου Άρης, οι οποίοι έκαναν και απονομές μεταλλίων. Απονομές μεταλλίων έκαναν επίσης ο Έφορος του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Μίντσης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος των ΣΑΡΙΣΩΝ κ. Λυγούρας Γεώργιος και ο Γ.Γραμματέας των ΣΑΡΙΣΩΝ κ. Φωτιάδης Κων/νος.
Αγωνιστικά,  η παρουσία καλών αθλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό ανέβασε πολύ το επίπεδο των αγώνων με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε εξαιρετικά παιχνίδια. Από τη Φλώρινα τη διάκριση γνώρισαν η Φωτιάδου Χρυσή και ο Σκλιας Αλέξανδρος. Αμφότεροι κατέκτησαν από δύο χάλκινα μετάλλια, το ένα στο διπλό μικτό και το άλλο στα ατομικά στην κατηγορία τους. Από τη Φλώρινα πήραν μέρος στους αγώνες ακόμα οι Λυγούρας Γιώργος, Φωτιάδης Κων/νος, Ευθυμίου Θωμάς, Καλογήρου Γιώργος, Σουμπάσης Θωμάς, Σαπρανίδης Φαίδων, Αντωνίου Κων/νος, Άμπα Δέσποινα, Σαπουντζή Αγγελική. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έχοντας εργαστεί εντατικά τον τελευταίο καιρό προσέφεραν στους φιλοξενούμενους μια άριστα οργανωτικά διοργάνωση. Πρώτα απ΄όλα τους αγώνες υποστήριζε μία επαγγελματική γραμματεία (Τσίπου Μ./Ζτάλιου Ι.), η οποία φρόντιζε για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρέχοντας άμεσα κάθε πληροφορία προς τους  αγωνιζόμενους. Έτσι στο διήμερο των αγώνων δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο. Ακόμα, η οργανωτική επιτροπή είχε φροντίσει και προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες νερό, σάντουιτς και αναμνηστικό μπλουζάκι. Λειτουργούσε παράλληλα το κυλικείο του σταδίου για να εξυπηρετεί όλους. Όσο αφορά το υλικό των αγώνων αποτελούνταν από οκτώ τραπέζια, όλα ITTF με όλο τους τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Για την επίτευξη του προσδοκόμενου στόχου οι ΣΑΡΙΣΕΣ είχαν την άμεση και μεγάλη υπστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας μέσα από μικρές, αλλά τόσο σημαντικές χορηγίες. Τους ευχαριστούμε όλους.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους/ες τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την αγάπη τους στο άθλημα και υπόσχεται του χρόνου να βελτιώσει και άλλο το τόσο ιδιαίτερο αυτό πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου