Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΖΙΩΡΔΑ


Το σήκωσε η αθλήτρια μας Ζιώρδα Χριστιάνα στο 1ο Τουρνουά Γυναικών που διοργάνωσε ο ΑΣΑΓ με τρομερή επιτυχία και συμμετείχαν 36 αθλήτριες απο τα Γρεβενά, την Πτολεμαίδα, την Καστοριά και την Φλώρινα.
Στον τελικό που διοργανώθηκε την Κυριακή 30/7 στις εγκαταστάσεις του ΑΣΑΓ η Χριστιάνα απέναντι στην  Ζάμπρα Σοφία  αθλήτρια της Πτολεμαίδας, δεν συνάντησε δυσκολίες και παίζοντας όμορφο τέννις έφτασε στην νίκη σε λίγο περισσότερο απο μία ώρα με double bugel (6-0, 6-0).
Το πρώτο αλλά όχι και το τελευταίο για τον σύλλογό μας... 

Ήταν οι πρώτοι αγώνες που συμμετείχαν αθλήτριες του συλλόγου, και εκτός της κατάκτησης της πρωτιάς οι κοπέλες μας είχαν συνολικά εκπληκτικές εμφανίσεις χαρίζοντάς μας τουλάχιστον απο μία νίκη η κάθε μία. Για τις περισσότερες ήταν το επιστέγασμα μιας φοβερής περιόδου γνωριμίας-εκμάθησης-εφαρμογής του αθλήματος. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας αγωνίστηκαν οι: Χριστιάνα Ζιώρδα, Κατσάκη Βερόνικα, Ζαφειροπούλου Σταυρούλα, Γούλιου Ευαγγελία

Σαν Σάρισες #team_tennis συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας, τον προπονητή της ομάδας Ζαφειρόπουλο Κωνσταντίνο και επιφυλασσόμαστε για ακόμα πιο μεγάλες κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου