Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Την Τρίτη 16 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία των ΣΑΡΙΣΩΝ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προπονήσεις θα γίνονται πρωί-απόγευμα και θα αφορούν τεχνική και φυσική κατάσταση.
Σε κάμπ προετοιμασίας βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Φωτιάδου και η Άμπα στο Σοφικό Κορινθίας, όπου κάνουν σκληρές προπονήσεις με μεγάλους αθλητές. Οι δύο μικρές μας αθλήτριες στη συνέχεια θα ενταχθούν στην προετοιμασία της ομάδας. Στο ίδιο καμπ θα πάρει μέρος και ο Αραβιάδης με την νέα του ομάδα.
Με εντατικούς ρυθμούς προπονούνται καθημερινά τα μεγάλα αστέρια της ομάδας στην Αθήνα. Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη δουλεύουν σκληρά, βάζοντας τον πήχη ψηλά για την ομάδα, αλλά και για τις ίδιες προσωπικά.
Στην Κίνα κάνει προετοιμασία η Yu Hua Liu, η οποία επιστρέφει στην Γαλλία στα τέλη Αυγούστου.
Τα νέα αστέρια της αντρικής ομάδας Σταθουλόπουλος και Μίντσης αυτήν την περίοδο κάνουν σκληρές εντατικές προσωπικές προπονήσεις, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχουν και στην προετοιμασία της ομάδας.
Φέτος, η αγωνιστική περίοδος ξεκινάει νωρίς. Στις 17-18 Σεπτεμβρίου γίνεται το 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα στο Μέτσοβο ενώ τα διασυλλογικά ξεκινούν στις 25 Σεπτεμβρίου.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αναμένεται να είναι πανέτοιμες σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου