Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΥΣΟ Ο ΛΙΒΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με  πέντε αθλητές-βετεράνους συμμετείχε η Φλώρινα στο 1ο Διεθνές Πρωτάθλημα Βετεράνων που διοργάνωσε η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά. Στο πρωτάθλημα αυτό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και λόγω συμμετεχών (130) από την Ελλάδα και από πολλές χώρες του εξωτερικού, αλλά και λόγω της ποιότητας των αθλητών, πρωταγωνίστησε ο Λίβιου Πρεντοάικα, προπονητής και αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ.  Στην κατηγορία του 40-49 κέρδισε όλους τους αντιπάλους του και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε την ανωτερότητά του  και στην τεχνική κατάρτηση και στην αγωνιστική ετοιμότητα. Ο Λίβιου αποτελεί για τις ΣΑΡΙΣΕΣ μία πολύτιμη δύναμη σε όλα τα επίπεδα.
Από την Φλώρινα αγωνίστηκαν ακόμα ο Σκλιας Αλέξανδρος που στην κατηγορία του 50-59 πέρασε από τους ομίλους και αποκλείστηκε στα νοκ άουτ παιχνίδια, και οι Φωτιάδης και Καλογήρου (40-49)  που σταμάτησαν στη φάση των ομίλων σημειώνοντας όμως νίκες.
Ο Δούης (50-59) αποκλείστηκε και αυτός από τους ομίλους, όμως στο διπλό αντρών έχοντας ως συμπαίκτη τον Δαλάτση από την Αλεξανδούπολη έφτασε μέχρι τους 16.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους πέντε για την συμμετοχή, ιδιαίτερα στον Λίβιου για το κύπελλο που κατέκτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου