Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Νικηφόρο ξεκίνημα το 2017 έκανε η γυναικεία ομάδα. Με το τέλος του 1ου γύρου και την έναρξη του 2ου σημείωσε δύο νίκες και βρέθηκε στη 2η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα της Α1.
Το Σάββατο 7/1/2017 πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα η 7η και 8η αγωνιστική του φετινού μεγάλου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η ομάδα μας αντιμετώπισε πρώτα τον Άρη Βούλας και στη συνέχεια το ΠΕΡΑ Αθηνών. Αυτή τη φορά δεν είχε στη σύνθεσή της την Κινέζα Yuhua Liu. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέβηκαν με τις Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη διεκδικώντας τη νίκη.  
Οι αθλήτριές μας πρώτα κατέβαλαν εύκολα την ουραγό ομάδα της Βούλας με σκορ 4-0. Στη συνέχεια με την δυνατή ομάδα του ΠΕΡΑ έδειξαν την αξία τους, έπαιξαν ώριμα και δυνατά και τελικά επικράτησαν με σκορ 4-1.
Στο ντέμπι της αγωνιστικής η πρωτοπόρος ομάδα του Ταύρου κατέβαλε εύκολα τον Ολυμπιακό 4-0 και έτσι είναι σχεδόν απίθανο πλέον να χάσει και φέτος τον τίτλο. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με 6 νίκες και 2 ήττες συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση.
Οι επόμενες 3 αγωνιστικές θα γίνουν στι 27-28 Ιανουαρίου.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες για τις επιτυχίες που φέρνουν την ομάδα της Φλώρινας όλο και πιο ψηλά. ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια!!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ
1. Δ.Α.Ο. Ταύρου                16
2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.          14
-. Σάρισες Φλώρινας           14
4. Πέρα Αθηνών                 12
5. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       11
---------------------------------------------------------------
-. Α.Ο. Ταταύλα                  11
7. Φοίνικας Αγ. Σοφίας         10
----------------------------------------------------------------
8. Άρης 2006                     8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου