Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Πανηγυρικά ολοκληρώθηκε η χρονιά στα αναπτυξιακά τουρνουά 2016-2017 της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τον μεγάλο τελικό, που έγινε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 6-7/5/2017. Ήταν η 3η φορά, που το φινάλε γράφτηκε με τέτοιο event, πήραν μέρος οι καλύτεροι των μικρών ηλικιών από τις ειδικές βαθμολογίες και με δυνατά κίνητρα πάλεψαν άλλη μια φορά για το καλύτερο. Συνολικά μετείχαν 89 αγόρια και κορίτσια και μέχρι 16 σε κάθε μία από τις έξι βασικές κατηγορίες.
Η Φλώρινα για μία ακόμα φορά είχε δυναμική παρουσία με 6 συμμετοχές σε 4 κατηγορίες. Στους εφήβους αγωνίστηκε ο Ανδρέας Μίντσης, στις κορασίδες η Χρυσή Φωτιάδου, στους παμπαίδες οι αδελφοί Ελσάμι και ο Σωτήρης Μούσιας και στις παγκορασίδες η Δέσποινα Άμπα.
Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας σε μία τελική φάση με τον υψηλότερο βαθμό ανταγωνιστικότητας ήταν πολύ καλή, καθώς τα παιδιά στάθηκαν ισότιμα απέναντι στους αντιπάλους, σημείωσαν νίκες και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις.
4η η Χρυσή Φωτιάδου, 6ος ο Ιωσήφ Ελσάμι, 7η η Δέσποινα Άμπα, 11ος ο Σωτήρης Μούσιας, 12ος ο Ζαχαρίας Ελσάμι, 12ος ο Ανδρέας Μίντσης.


Με τις εμφανίσεις τους τα παιδιά έδειξαν ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές μας και στον προπονητή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου