Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Μία από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις των Ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5/11/2017 στην Ελευσίνα.
Στο 3ο στη σειρά Ανοιχτό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι ΣΑΡΙΣΕΣ με πέντε συμμετοχές κατάφεραν να πάρουν τρία μετάλλια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, από τα οποία το ένα χρυσό.
Στο τόσο σημαντικό αυτό πρωτάθλημα με 210 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα η ομάδα της Φλώρινας συμμετείχε με την Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες, τον Ιωσήφ Ελσάμι στους παίδες, τους Σωτήρη Μούσια και Ζαχαρία Ελσάμι στους παμπαίδες και την Δέσποινα Άμπα στις παγκορασίδες.
Η Χρυσή Φωτιάδου συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία κατέκτησε την κορυφή κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Είναι το πρώτο κύπελλο που σηκώνει για την φετινή περίοδο. Η Χρυσή γεννημένη μαχήτρια με σκληρή δουλειά και υπομονή έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες της κατηγορίας της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό των αντιπάλων της. 
Ο Σωτήρης Μούσιας δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα κατέκτησε το τρίτο στη σειρά μετάλλιο του. Και σε αυτό το πρωτάθλημα έφτασε άνετα ως τον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε οριακά και τελικά πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Η Δέσποινα Άμπα έκανε την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση για τη νέα σεζόν. Ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμού που την ταλαιπώρησαν έδειξε αγωνιστική ετοιμότητα και ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.  
Τα αδέρφια Ελσάμι έδειξαν επίσης σημαντική βελτίωση σε σχέση με την εμφάνισή τους στα πρώτα πρωταθλήματα. Μπορεί να μην ανέβηκαν στο βάθρο, όμως με την αγωνιστικότητά τους είναι σίγουρο ότι σύντομα θα πάνε ψηλά.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για τις μεγάλες επιτυχίες και για τη χαρά που μας δίνουν.


Οι ΣΑΡΙΣΕΣ προχωρούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου