Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

6ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Την Παρασκευή 22/12/2017 μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου  το 6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Φλώρινας. Η διοργάνωση έγινε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας σε συνεργασία με τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και αφορούσαν μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων της Φλώρινας.
Συνολικά πήραν μέρος 50 παιδιά που αγωνίστηκαν σε 3 κατηγορίες: Μαθητές Α΄-Δ΄ Δημοτικού, Μαθήτριες Α΄-Δ΄ Δημοτικού, Μαθητές/τριες Ε΄-Στ΄ Δημοτικού.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής και κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά που πήραν μέρος έδωσαν πολλούς αγώνες και ευχαριστήθηκαν παιχνίδι. Οι γονείς και φίλοι χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των παιδιών, πολλά από τα οποία για πρώτη φορά έπαιξαν σε αγώνες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας κ. Ρωμανίδης Μιχάλης, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους νικητές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν και στους γονείς που παροτρύνουν τα παιδιά τους να αθλούνται. Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας για την υποστήριξη και το 2ο Λύκειο για την φιλοξενία.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄-Δ΄

1ος Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
2ος Γεωργίου Αναστάσιος, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
3οι Ουλιάρης Στέφανος, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
     Σερίδης Αναστάσιος, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Α΄-Δ΄

1η Σπανού Γεωργία, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
2η Χρυσοστομίδου Ειρήνη, 3ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
3ες Γκέσσα Δέσποινα, 3ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
     Σινιάκη Ελένη, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας

ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Ε΄-ΣΤ΄

1η Άμπα Δέσποινα, 6ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
2ος Μούσιας Σωτήρης, 1ο Δημ. Σχ. Φλώρινας
3οι Μάλο Αλεξία, 3ο Δημ. Σχ. Φλώρινας

     Παράσχου Κων/νος, 1ο Δημ. Σχ. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου