Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίστηκε το Σάββατο το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Αντρών Β. Ελλάδας με τους αγώνες της 10ης , 11ης και 12ης αγωνιστικής. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν στη Θεσσαλονίκη της ομάδες του Πολύγυρου, του Νέμεσις Θεσς/νίκης και της Έδεσσας.
Αυτή τη φορά ο προπονητής έριξε στη «μάχη» δύο μικρούς αθλητές από τις ακαδημίες θέλοντας να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Έτσι, με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν ο 13χρονος Ιωσήφ Ελσάμι και ο 12χρονος Σωτήρης Μούσιας μαζί με τον έμπειρο Λίβιου Πρεντοάικα.
Στο 1ο παιχνίδι με τον Πολύγυρο έλαμψε το αστέρι του Ιωσήφ, ο οποίος με μεγάλες εμφανίσεις σημείωσε δύο νίκες επί έμπειρων αθλητών. Μία νίκη έκανε και ο Λίβιου. Δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες στο διπλό (3-4) και οι βαθμοί της νίκης πήγαν στον Πολύγυρο.
Στο 2ο παιχνίδι με την Νέμεσις η ομάδα μας αγωνίστηκε με την ίδια σύνθεση και μετά από πολύ καλή εμφάνιση των μικρών μας αθλητών επικράτησε με σκορ 4-3. Τις νίκες έκαναν 2 ο Λίβιου  1 ο Ιωσήφ και 1 στο διπλό με Λίβιου/Ιωσήφ. Τέλος στο 3ο παιχνίδι με την Έδεσσα παρόλο την καλή εμφάνιση η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 0-4.


Συμπερασματικά η πρώτη εμφάνιση του Ιωσήφ Ελσάμι και του Σωτήρη Μούσια με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ κρίνεται ως πολύ θετική όσο και ενθαρρυντική. Σηματοδοτεί δε μία νέα πορεία της ομάδας βασιζόμενη σε παιδιά της Φλώρινας, που από ότι φάνηκε μπορούν να σταθούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με μεγάλες προοπτικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου