Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ


Με 1 νίκη και 2 ήττες η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από το Κύπελλο Ευρώπης (ETTU cup women).
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 29-30/9/2018 στον 1ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην πόλη Ναμούρ του Βελγίου. Αντιμετώπισαν την οικοδέσποινα βελγική ΤΤ Verdinamur, την σουηδική Sparvaegen TTC και την τουρκική Yalova Belediye Genclik Sporkulubu. Οι δύο πρώτες προκρίνονταν στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Η αποστολή των κοριτσιών μας ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη καθώς οι αντίπαλες ομάδες ήταν και πιο έμπειρες και είχαν στη σύνθεσή τους πολύ δυνατές αθλήτριες.
Πρώτα η ομάδα μας αντιμετώπισε την οικοδέσποινα των αγώνων ομάδα του Verdinamur. Τα κορίτσια μας τα πήγαν περίφημα σε αυτόν τον αγώνα και με δύο νίκες της Παπαδημητρίου και μία της Φωτιάδου πήραν την νίκη με 3-2 κάνοντας έτσι ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η σουηδική ομάδα, που ήταν ο επόμενος αντίπαλος, αποδείχθηκε πολύ δυνατός και έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ γνώρισαν την ήττα 0-3. Τελευταίος αγώνας ήταν με την τουρκική ομάδα. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα έπαιρνε την πρόκριση. Τα κορίτσια μας τα έδωσαν όλα, πάλεψαν δυνατά όλα τα παιχνίδια, όμως στο τέλος ήρθε η ήττα με σκορ 1-3. Την νίκη την έκανε η Παπαδημητρίου. Έτσι στον επόμενο γύρο προκρίθηκαν η σουηδική και η τουρκική ομάδα.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ και στα τρία παιχνίδια έπαιξαν με  την Μαλαματένια Παπαδημητρίου, την Χρυσή Φωτιάδου και την Μαριάννα Γενεράλη. Την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Λίβιου Πρεντοάικα.
Συμπερασματικά η συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόνο ως θετική μπορεί να κριθεί. Η ομάδα μας με τα μικρά της κορίτσια ξεχειλίζει από ταλέντο και είναι σίγουρο ότι το μέλλον τους ανήκει. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Φλώρινας έπαιξε χωρίς ξένη βοήθεια στηριζόμενη στο ταλέντο και το πάθος των αθλητριών μας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Μαλαματένια, στην Χρυσή και στην Μαριάννα που εκπροσώπησαν επάξια τις ΣΑΡΙΣΕΣ και την Φλώρινα στην Ευρώπη!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

TTC SARISES FLORINAS-TT VERDINAMUR: 3-2
SPARVAEGEN TTC-TTC SARISES FLORINAS: 3-0
YALOVA BELEDIYE-TTC SARISES FLORINAS: 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.      SPARVAEGEN TTC     6
2.       YALOVA BELEDIYE    5
3.       TTC SARISES FLORINAS 4
4.       TT  VERDINAMUR   3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου