Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ Α1 ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ


Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 17-18/11/2018 το Πρωτάθλημα τις Α1 Γυναικών, όπου συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά η ομάδα μας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ φέτος αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας έχοντας στη σύνθεσή τους μικρά ταλαντούχα κορίτσια που πραγματοποιούν τις πρώτες τους εμφανίσεις στην Α1. Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος προωθεί και δίνει ευκαιρίες στις νεαρές αθλήτριες να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έχουν το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες.
Η ομάδα μας το διήμερο αυτό αντιμετώπισε τις ομάδες του Ολυμπιακού, του ΓΑΟ Πειραιά και του Α.Σ. Πέρα. Με τον Ολυμπιακό και το Πέρα οι ΣΑΡΙΣΕΣ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, καθώς οι αντίπαλες ομάδες είναι πολύ δυνατές και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Έτσι, ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 0-4 και στα δύο παιχνίδια.
Αντίθετα στο παιχνίδι με τον ΓΑΟ Πειραιά τα κορίτσια μας ξεδιπλώνοντας τις αρετές τους έπαιξαν περίφημα και με πρωταγωνίστρια την Παπαδημητρίου (2 νίκες) και την Φωτιάδου (1νίκη) έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (3-3). Στο τελευταίο αγώνισμα του διπλού που θα έκρινε το παιχνίδι το δίδυμο Παπαδημητρίου/Φωτιάδου προηγήθηκε στα σετ 2-1, όμως οι αντίπαλες αθλήτριες ισοφάρισαν (2-2) και στο τελικό σετ αν και οι δικές μας αθλήτριες προηγήθηκαν και βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη (9-5), με συνεχόμενα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στα κορίτσια του ΓΑΟΠ να πάρουν το σετ 11-9, το παιχνίδι 3-2 και τον αγώνα 4-3. Έτσι, άδοξα οι ΣΑΡΙΣΕΣ σημείωσαν την τρίτη τους ήττα.
Στο ντεμπούτο τους στην Α1 τα μικρά μας κορίτσια έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές απέναντι σε έμπειρες αθλήτριες και αναμένουμε στη συνέχεια να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Ως ΣΑΡΙΣΕΣ αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε στις τάξεις μας 14/15χρονα κορίτσια που σφύζουν από ταλέντο, ιδιαίτερα δε χαιρόμαστε για την Χρυσή Φωτιάδου που ξεκινώντας από τις ακαδημίες του συλλόγου έφτασε να παίζει σε υψηλό επίπεδο και στην Εθνική και στην Α1. Η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά της Φλώρινας.
ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια!!!

Η επόμενες τρεις αγωνιστικές θα γίνουν στη Φλώρινα στις 8-9/12/2018.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΑΡΙΣΩΝ (Λίβιου Πρεντοάικα): Παπαδημητρίου Μαλαματένια, Φωτιάδου Χρυσή, Γραμματοπούλου Δανιέλα, Γενεράλη Μαριάννα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Α
Ν
Η
ΒΑΘ
1
Α.Σ. ΠΕΡΑ
3
3
0
6
2
Δ.Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ
3
2
1
5
3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3
2
1
5
4
Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ
3
2
1
5
5
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
3
2
1
5
6
Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ
3
1
2
4
7
ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
3
0
3
3
8
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
3
0
3
3












* Ο 8ος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Α2
* Ο 6ος και ο 7ος πάνε σε μπαράζ παραμονής με τον 2ο και τον 3ο από την Α2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου