Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΠΟΦΕΠΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2018-2019.

Την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018, έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων, οι αγώνες κυπέλλου βετεράνων-ανεξαρτήτων αθλητών του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α., της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων νήσων. Συμμετείχαν 8 ομάδες στο σύνολο ( 2 από την Κοζάνη, Φλώρινα, Ιωάννινα, Κόνιτσα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Κέρκυρα). Οι αγώνες έγιναν σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με τα συνηθισμένα πλέον καλαμπούρια και πειράγματα και με πολύ πάθος για αγώνες. Για την διοργάνωση υπεύθυνη ήταν η ομάδα των Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων, η οποία ήταν άψογη οικοδεσπότης και της αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την υπέροχη φιλοξενία της, όπως επίσης για την όλη διοργάνωση των αγώνων. 
Η διάρκεια των αγώνων ήταν δέκα (10) ώρες και μετά το πέρας, ακολούθησε δείπνο και απονομή των επάθλων, σε παρακείμενη ταβέρνα.
Το κύπελλο κατέκτησαν οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό διάρκειας τριών (3) ωρών, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, επί του αξιόμαχου και πολλά υποσχόμενου συνόλου των Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με το οριακό σκορ: 4-3. Η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, αφού το σκορ ήταν 3-3, από τον αρχηγό της ομάδας των Κροκόδειλων Αλέξανδρο Σκλια. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο κύπελλο της ομάδας μας και το 7ο συνολικά από τα 8 που έχουν γίνει από την έναρξη του θεσμού.
Κάτι ανάλογο έγινε και στον μικρό τελικό, όπου επικράτησαν οι Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ των ΠΕΚΙΝΕΖΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με το ίδιο σκορ.
Τα αποτελέσματα των αγώνων των ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ παρακάτω:

  1. ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ    -    ΑΕΡΑΤΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ : 4-0
  2. ΠΕΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ : 0-4
  3. ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ    -  ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: 4-0   
                             ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
           ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ    -    Φ.Ε.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ   : 4-3

                              ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
         Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΠΕΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : 4-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου