Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παπαδημητρίου Μαλαματένια

Το Σάββατο 1/12/2018 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντρών-Γυναικών.
Πήραν μέρος συνολικά 97 άντρες διεκδικώντας τις 6 θέσεις πρόκρισης και 25 γυναίκες για 3 θέσεις πρόκρισης. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με τέσσερα κορίτσια: Δανιέλα Γραμματοπούλου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Δέσποινα Άμπα και Αλεξία Μάλο. Η Παπαδημητρίου ήταν τελικά η αθλήτριά μας που κατάφερε να βρεθεί στην τριάδα και να πάρει την πρόκριση. Οι τελικοί θα γίνουν την άνοιξη στα Χανιά και η ομάδα της Φλώρινας θα έχει εκπροσώπηση.
Η Γραμματοπούλου έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση, όμως δεν τα κατάφερε στον κρίσιμο αγώνα και έμεινε εκτός τριάδας. Η Άμπα και η Μάλο αποκλείστηκαν νωρίς από τους αγώνες των ομίλων, σημειώνοντας όμως από μία νίκη η καθεμία.
Στην κατηγορία των αντρών η ομάδα μας δεν είχε συμμετοχή.
Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό της ηλικίας των αθλητριών μας που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των γυναικών απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια πρώτα στη Μαλαματένια για τη μεγάλη της πρόκριση και έπειτα σε όλα τα κορίτσια που πήραν μέρος στους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου