Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ


Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ και ατενίζει με αισιοδοξία την πορεία της στην Α1.
Το Σαββατοκύριακο 8-9/12/2018 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας η 4η, 5η και 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν εντός έδρας τις ομάδες του Φοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιά, του Α.Ο. Ταταύλα Κων/πόλεως και του ΔΑΟ Ταύρου. Αυτή τη φορά τα κορίτσια της ομάδας είχαν ως συμπαίκτρια την πρωταθλήτρια Υuhua Liu, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι από το σύλλογο.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ προερχόμενες από τρεις ήττες επιδίωξαν να επιτύχουν νίκη και τα κατάφεραν περίφημα μπροστά στο κοινό τους. Σημείωσαν την νίκη επί της ομάδας του Φοίνικα με σκορ 4-3, ενώ ηττήθηκαν οριακά από τα Ταταύλα με σκορ 3-4 και από την πανίσχυρη ομάδα του Ταύρου με 2-4.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων ήταν η Liu, η οποία επικράτησε όλων των αντιπάλων της, Ελληνίδων και ξένων, χάνοντας μάλιστα μόλις ένα σετ. Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι μικρές μας Παπαδημητρίου και Φωτιάδου, η πρώτη μάλιστα σημείωσε δύο καθορίστικές νίκες.
Με τη νίκη η ομάδα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και αισιοδοξεί για την παραμονή της στην κατηγορία, που είναι ο πρωταρχικός στόχος για την φετινή περίοδο.
Ο πρώτος γύρος κλείνει τον Ιανουάριο, με τις ΣΑΡΙΣΕΣ να ταξιδεύουν στην Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριές μας και τον προπονητή τους και ευχαριστεί όλους όσους το διήμερο αυτό τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά: 4-3
(Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου (1), Φωτιάδου, Liu/Παπαδημητρίου (1)
Αναπληρωματικές: Άμπα, Μάλο

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας- Α.Ο. Ταταύλα: 3-4
(Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου (1), Φωτιάδου, Liu/Παπαδημητρίου
Αναπληρωματικές: Άμπα, Μάλο

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας- ΔΑΟ Ταύρου: 2-4
(Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου, Φωτιάδου
Αναπληρωματικές: Άμπα, Μάλο


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Α
Ν
Η
ΒΑΘ
1
Α.Σ. ΠΕΡΑ
6
6
0
12
2
Δ.Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ
6
5
1
11
3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
6
4
2
10
4
Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ
6
3
3
9
5
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
6
3
3
9
6
Γ.Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ
6
2
4
8
7
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
6
1
5
7
8
ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
6
0
6
6



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου