Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018


Το 2018 ήταν από αγωνιστικής πλευράς η καλύτερη χρονιά για το σύλλογό μας. Και σε ατομικό και σε διασυλλογικό επίπεδο οι ΣΑΡΙΣΕΣ γνώρισαν πολλές επιτυχίες και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα ο σύλλογός διοργάνωσε στη Φλώρινα σημαντικούς αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Η πλούσια δράση αυτή έφερε τις ΣΑΡΙΣΕΣ στην 3η Πανελλήνια θέση του πίνακα αξιολόγησης συλλόγων της Ομοσπονδίας, ανάμεσα σε 150 ενεργούς συλλόγους ανά την Ελλάδα.Α. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

27-28/1/2018:  Α1 Γυναικών, Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας Γυναικών

8-9/12/2018:  Α1 Γυναικών, Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας Αντρών

22-24/6/2018: Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας


Β. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (5 μετάλλια)

ETTU cup women 1st stage: 29-30/9/2018, Βέλγιο: Η γυναικεία ομάδα αγωνιζόμενη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο σημειώνοντας 1 νίκη και 2 ήττες αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.Αγωνίστηκαν οι: Χρυσή Φωτιάδου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Γενεράλη Μαριάννα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 15-20/7/2018, Ρουμανία: Η Εθνική Ελλάδας Κορασίδων έχοντας στη σύνθεσή της τη Χρυσή Φωτιάδου κατέλαβε την 20η θέση. Η Χρυσή εκτός από το ομαδικό αγωνίστηκε ακόμα στο απλό, στο διπλό και στο μικτό χωρίς να έχει μεγάλη διάκριση.

World Junior Circuit: 21-23/9/2018, Σερβία: Η Χρυσή Φωτιάδου με παρτενέρ την Μαλαματένια παπαδημητρίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό κορασίδων. Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμα ο Ιωσήφ Ελσάμι και ο Ζαχαρίας Ελσάμι.

World Junior Circuit: 25/3/2018, Λιλιάνο Ιταλίας: Η Χρυσή Φωτιάδου στο απλό κορασίδων βγήκε πρώτη στον όμιλό της και αποκλείστηκε στα νοκ άουτ παιχνίδια. Στο ομαδικό και στο διπλό κορασίδων έπαιξε με συμπαίκτρια την Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Το ελληνικό δίδυμο αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων στο ομαδικό και στις 32 στο διπλό.

World Junior Circuit: 8-12/11/2018, Ουγγαρία: Οι αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ Χρυσή Φωτιάδου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου αγωνίστηκαν στο διεθνές όπεν χωρίς καμία σημαντική διάκριση.

World Junior Circuit: 22-24/10/2018, Αίγυπτος: Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Μαλαματένια Παπαδημητρίου  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό Νεανίδων και το χρυσό επίσης μετάλλιο στο διπλό κορασίδων. Επίσης η ίδια αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό κορασίδων και στο διπλό νεανίδων.

World Junior Circuit: 2-4/11/2018, Σλοβακία: Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Μαλαματένια Παπαδημητρίου  φτάνει μέχρι την 8άδα του ομαδικού κορασίδων.

Γ. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (3 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα)

Η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησε την 4η θέση στην Α1 γυναικών με απολογισμό 9 νίκες και 5 ήττες, κερδίζοντας την έξοδό της στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Γεωργία Ζαβιτσάνου, Κιούφη Αλίκη, Θάλεια Κορδούτη, Neli TushlekovaRoxanna Istrate

Η αντρική ομάδα κατέλαβε την 7η θέση στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας 2017-2018 με απολογισμό 7 νίκες και 11 ήττες. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι: Λίβιου Πρεντοάικα, Γιώργος Πετρόχειλος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιάννης Τερψίδης, Γιάννης Κατσαντώνης, Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Νίκος Σφέτκος.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΕΑ Φλώρινας κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας και μετά από αγώνες μπαράζ στην Αθήνα κέρδισε την άνοδό της στην Α2 γυναικών. Με τον ΟΕΑ αγωνίστηκαν οι: Χρυσή Φωτιάδου, Ελισάβετ Χατζηκύρκα, Κων/να Πιστόλα, Στυλιανή Γαβαλά, Αναστασία Μπέλλου.

Η αντρική ομάδα του ΟΕΑ Φλώρινας κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Β΄ Τοπικό Β. Ελλάδας και κέρδισε την άνοδο στο Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας. Με τον ΟΕΑ αγωνίστηκαν οι: Αλέξανδρος Σκλιας, Νικόλαος Δούης, Κων/νος Δημητρακόπουλος, Νικόλαος Μουχτούρης, Παναγιώτης Στεργιόπουλος, Κων/νος Αντωνίου.

Η ομάδα βετεράνων της Φλώρινας «Κροκόδειλοι» κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και το κύπελλο της περιόδου 2018-2019. Αγωνίστηκαν οι: Αλέξανδρος Σκλιας, Νικόλαος Δούης, Κων/νος Δημητρακόπουλος, Παναγιώτης Στεργιόπουλος

Δ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (10 μετάλλια)

Αλίκη Κιούφη: 3η στο απλό γυναικών

Γεωργία Ζαβιτσάνου: 1η στο διπλό γυναικών

Χρυσή Φωτιάδου: 1η στο διπλό Νέων Γυναικών, 2η στο απλό Κορασίδων, 2η στο ομαδικό κορασίδων, 3η στο απλό Νεανίδων, 3η στο διπλό Νεανίδων

Σωτήρης Μούσιας/Ζαχαρίας Ελσάμι: 3η θέση στο ομαδικό Παμπαίδων

Δέσποινα Άμπα (Αίαντας Ευόσμου): 2η στο διπλό Παγκορασίδων, 3η στο ομαδικό Παγκορασίδων


Ε. ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (32 μετάλλια)

Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής: 5 χρυσά

Χρυσή Φωτιάδου: 3 χρυσά, 2 ασημένια, 2 χάλκινα

Σωτήρης Μούσιας: 1 χρυσό, 2 ασημένια, 2 χάλκινα

Γεωργία Σπανού: 1 χρυσό, 3 χάλκινα

Κων/νος Σωτηρίου: 1 χρυσό

Στέφανος Ουλιάρης: 1 ασημένιο, 1 χάλκινο

Δανιέλα Γραμματοπούλου: 1 ασημένιο

Δέσποινα Άμπα: 4 χάλκινα

Ειρήνη Χρυσοστομίδου-1 χάλκινο

Νεστορία Χρυσοστομίδου-1 χάλκινο

Αλεξία Μάλο: 1 χάλκινο


... και το 2019 συνεχίζουμε δυνατά με όραμα και πρόγραμμα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου