Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α1



Σημειώνοντας μία νίκη και δύο ήττες οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκαναν ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την αποφυγή των μπαράζ για την παραμονή στην Α1.
Το Σαββατοκύριακο 16-17/2/2019 η ομάδας μας έδωσε τρία εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τον ΓΑΟ Πειραιά, τον Α.Σ. Πέρα και τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο έπαιξε πρώτα με τον ΓΑΟ Πειραιά, μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Στον 1ο γύρο είχε επικρατήσει στην Αθήνα η ομάδα του Πειραιά με σκορ 4-3. Στη Φλώρινα όμως οι ΣΑΡΙΣΕΣ έχοντας στη σύνθεσή της την καταπληκτική Yuhua Liu, που δεν έχει μέχρι σήμερα αντίπαλο στην Ελλάδα και τα χρυσά κορίτσια μας Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου επικράτησε άνετα 4-1, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του 1ου παιχνιδιού. Από 2 νίκες σημείωσαν η Yuhua και η Μαλαματένια.

Το επόμενο παιχνίδι ήταν με τον Α.Σ. Πέρα, που φέτος είναι αήττητος και πρωτοπόρος. Παρόλα αυτά η ομάδα μας πίεσε την αντίπαλο και λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη. Η Yuhua πήρε 2 νίκες, ενώ η Χρυσή πλησίασε στην νίκη με την πολύπειρη Σεβίδα διεθνή Monika Knezevic (2-3). Τελικά ο Α.Σ. Πέρα νίκησε με σκορ 4-2.
Την Κυριακή οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ήττα που σημείωσε το Σάββατο από το Πέρα έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Για μία ακόμα φορά η κινέζα αθλήτρια της ομάδας μας Yuhua ήταν ασυναγώνιστη. Πήρε και τα δύο παιχνίδια που της αναλογούσαν, ενώ τώρα ήταν η Μαλαματένια που πλησίασε στην νίκη, όμως δεν τα κατάφερε τελικά και ηττήθηκε 2-3 από την Πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού Κωνσταντίνα Παρίδη. Ο αγώνας έτσι, έγειρε προς την ομάδα του Πειραιά, ο οποίος νίκησε 4-2.
Συμπερασματικά η ομάδα της Φλώρινας έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Yuhua αλάνθαστη, και τα μικρά μας κορίτσια Μάλαμα και Χρυσή βελτιωμένα από παιχνίδι σε παιχνίδι οδηγούν την ομάδα σταθερά σε υψηλότερες θέσεις. Τώρα απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα μας καλείται να σημειώσει τουλάχιστον μία νίκη για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Οι αγώνες θα γίνουν τον Μάρτιο στο ΣΕΦ.

Την ομάδα καθοδήγησε άριστα ο προπονητής Liviu Predoaica, ενώ στον πάγκο κάθισαν ως αναπληρωματικές η Δέσποινα Άμπα και η Αλεξία Μάλο.
Τους αγώνες διήθυναν δύο Φλωρινιώτες διαιτητές: ο Κωνσταντίνος Πετσούκης και ο Θεολόγος Αραβιάδης. Και οι δύο ήταν άψογοι. Επιδιαιτητής των αγώνων ήταν η Ιωάννα Ζτάλιου από τη Θεσσαλονίκη.
Στο Κλειστό της πόλης βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι που εμψύχωναν τις αθλήτριές μας.
Ο Δήμαρχος της Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος παρευρέθηκε στους αγώνες και εκδήλωσε το θαυμασμό του για τις προσπάθειες των αθλητριών. Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία και την υποστήριξη.

Πολλά συγχαρητήρια στη Yuhua, την Μάλαμα, την Χρυσή και τον Liviu για την εμφάνιση της ομάδας που μας συγκίνησε όλους!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας-ΓΑΟ Πειραιά: 4-2
(Liviu Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου (2), Φωτιάδου

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας- Α.Σ.Πέρα: 2-4
(Liviu Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου, Φωτιάδου

ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας- Ολυμπιακός: 2-4
(Liviu Predoaica): Liu (2), Παπαδημητρίου, Φωτιάδου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Α
Ν
Η
ΒΑΘ
1
Α.Σ. ΠΕΡΑ
11
11
0
22
2
Δ.Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ
11
10
1
21
3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
11
8
3
19
4
Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ
11
5
6
16
5
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
11
4
7
15
6
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
11
4
7
15
7
ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
11
2
9
13
8
ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
11
0
11
11



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου