Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ


 Για μία ακόμα φορά η Φλώρινα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μίας μεγάλης πανελλήνιας διοργάνωσης. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ διοργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πήραν τα εύσημα και της Ομοσπονδίας, όσο και των φιλοξενούμενων αθλητών και προπονητών.

Πολλοί ήταν οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που επισκέφτηκαν το Κλειστό το τριήμερο και απόλαυσαν αγώνες. Σημαντική ήταν και η παρουσία των επισήμων του τόπου μας. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μούσιου Όλγα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κ. Αντωνιάδης Γεώργιος. Οι προαναφερόμενοι έκαναν τις απονομές των νικητών.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Τζόβολος Παναγιώτης που επίσης έκανε απονομή επάθλων, ενώ την τεχνική ευθύνη των αγώνων είχε η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Τσίπου Μαρία.

Μεγάλο ρόλο στην επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης έπαιξαν οι διαιτητές, οι περισσότεροι των οποίων είναι Φλωρινιώτες. Στους αγώνες διαιτήτευσαν οι: Πετσούκης Κων/νος, Αραβιάδης Θεολόγος, Σερίδης Δημήτριος, Κυρατσούς Αλέξανδρος, Αραβιάδη Ιωάννα, Τερεζή Σοφία, Λούγκας Λάζαρος, Μαλέα Άρτεμις. Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πολλά ευχαριστήρια απευθύνουμε στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας για την κάλυψη των αγώνων και την προβολή του αθλήματος.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Δήμο Φλώρινας για την υποστήριξη, καθώς και το χορηγό της διοργάνωσης κ. Βράγκο Βασίλειο, Πρόεδρο του Δασικού Συν/μου Τριβούνου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για την ενεργή βοήθειά του.

Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη μας είναι το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 23-23/6/2019, όπου αναμένονται να πάρουν μέρος πάνω από 100 αθλητές/τριες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου