Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΜΕ 3 ΚΑΙ 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ



Το δίδυμο των παγκορασίδων των ΣΑΡΙΣΩΝ Αλεξία Μάλο και Γεωργία Σπανού ήταν από τις πρωταγωνίστριες των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Παγκορασίδων που έγιναν στην Καβάλα το διάστημα 15-17 Ιουνίου 2019.
Στους αγώνες πήραν μέρος οι 32 καλύτεροι αθλητές τις κατηγορίας και οι αντίστοιχες 26 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ είχαν εκπροσώπηση και στις δύο κατηγορίες. Αγωνίστηκαν οι παμπαίδες Ζαχαρίας Ελσάμι και Κων/νος Σωτηρίου και οι παγκορασίδες Αλεξία Μάλο και Γεωργία Σπανού στις κατηγορίες απλό, διπλό και ομαδικό.

Στο ομαδικό τα κορίτσια μας συνεχίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας φέτος (1η στις Νεάνιδες, 1η στις Κορασίδες) έπαιξαν στον τελικό όπου λύγισαν από την οικοδέσποινα Καβάλα με σκορ 1-3. Έτσι, κατέκτησαν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Τα αγόρια  έμειναν στην 8άδα, καθώς στο κρίσιμο αγώνα για το μετάλλιο ηττήθηκαν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με σκορ 2-3.
Στο διπλό τα κορίτσια μας επανέλαβαν την επιτυχία του ομαδικού και βρέθηκαν ξανά στο βάθρο των νικητών. Κατέκτησαν τη 2η θέση, καθώς στον τελικό ηττήθηκαν 0-3 από το δίδυμο της Καβάλας. Τα αγόρια σταμάτησαν στην 16άδα γνωρίζοντας την ήττα 1-3 από το δίδυμο των Ιωαννίνων.
Στο ατομικό ξεχώρισε η Γεωργία Σπανού. Ήταν το μοναδικό παιδί μας που βρέθηκε στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία της. Πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασε η Αλεξία. Μπήκε στην 8άδα, όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από αθλήτρια της Χίου 1-3 και έμεινε έξω από τα μετάλλια. Τα αγόρια μας μακριά από τον καλό τους εαυτό αποκλείστηκαν και οι δύο από τη φάση των ομίλων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ιδιαίτερα στα κορίτσια την Γεωργία και την Αλεξία που απέδειξαν ότι επάξια βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας τους.

Οι αγώνες αυτοί ήταν οι τελευταίοι επίσημοι της φετινής σεζόν. Όλη η οικογένεια των ΣΑΡΙΣΩΝ νιώθει μεγάλη υπερηφάνια, καθώς φέτος ο σύλλογος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της γυναικείας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας:

5η θέση της Γυναικείας Ομάδας στην Α1
1η θέση στις Νεανίδες
1η θέση στις Κορασίδες
2η θέση στις Παγκορασίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου