Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ



Έκλεισε την Πέμπτη 1/8/2019 το προπονητικό καμπ που διοργάνωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στη Φλώρινα. Το 7ήμερο που διήρκησε τα παιδιά που πήραν μέρος δούλεψαν με πολύ εντατικούς ρυθμούς σε διπλές προπονήσεις ανά ημέρα. Στο καμπ πήραν μέρος αθλητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και φυσικά από τη Φλώρινα.
Αυτό που έκανε μοναδικό το καμπ της Φλώρινας ήταν η παρουσία δασκάλων-προπονητών από την Κίνα, οι οποίοι μετέφεραν στους συμμετέχοντες μοναδικές γνώσεις για το άθλημα και εφάρμοσαν ένα προχωρημένο όσο και απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης με στόχο την βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής κατάστασης των αθλούμενων.
Το όλο εγχείρημα θεωρούμε ότι ήταν επιτυχημένο αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις των ίδιων των παιδιών, αλλά και των προπονητών που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μεγάλη θέληση και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Έδεσσας κ. Αναστασιάδης Δημήτριος, ο οποίος παρακολούθησε το καμπ: «Είναι η πρώτη φορά στην πολύχρονη παρουσία μου ως προπονητής στα γήπεδα που βλέπω να εφαρμόζεται ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα και τα παιδιά να ανταποκρίνονται καταβάλοντας το μέγιστο των δυνάμεών τους. Συγχαρητήρια στη Φλώρινα για την ποιοτική δουλειά που κάνει».

Από μέρους μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους προπονητές/δασκάλους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους Hong Bin Zhu, Fang Liu Zhu, Liviu Predoaica καθώς επίσης και τους αθλητές/τριες Yuhua Liu, RunDong Zhu, Alexandra Zhu, που ως sparing partner βοήθησαν τους προπονητές στο έργο τους.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς της διοργάνωσης που στήριξαν την προσπάθειά μας: Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Δήμος Φλώρινας, Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά», Καφέ «Rivo», Ταβέρνα «Το στέκι του Καραγκιόζη», Εταιρεία Solar Energy, Σουμπάσης Θωμάς, gpsports, Κάβα ποτών Ιωάννου Ευάγγελος, Αφοί Λουκά ΟΕΕ.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας για μία ακόμα φορά έδειξαν το δρόμο. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και δύναμη με στόχο να φέρουμε το σύλλογο και την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου