Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

ΧΡΥΣΟ Η ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ


Δύο μετάλλια είναι ο απολογισμός της αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο 9-10/11/2019 στην Βέροια.
Στο 3ο κατά σειρά όπεν της Ομοσπονδίας συμμετείχαν 195 αθλητές/τριες από 42 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 17 παιδιά, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.
Τα παιδιά μας παρουσιάστηκαν με ανεβασμένη επίδοση και κατέλαβαν σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες που πήραν μέρος. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για 2η συνεχόμενη φορά η Γεωργία Σπανού στις Παγκορασίδες, ενώ η Δέσποινα Άμπα κατέκτησε την 4η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις Κορασίδες. Και τα δύο κορίτσια μας ήταν εξαιρετικά και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών επάξια.
Στην 8άδα βρέθηκαν ακόμα έξι παιδιά, από τα οποία τα τέσσερα ήταν μικρά αγόρια στην κατηγορία μίνι-παμπαίδες: Βασίλης και Βαγγέλης Χρυσοστομίδης, Μάριος Σερίδης, Σάββας Κοϊμτσίδης. Επίσης κοντά στα μετάλλια έφτασαν  η κορασίδα Αλεξία Μάλο και ο παίδας Ιωσήφ Ελσάμι.
Πολύ καλές εμφανίσεις και θέσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στον προπονητή τους.

ΘΕΣΕΙΣ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (22):   Δέσποινα Άμπα (4η), Αλεξία Μάλο (7η)

ΠΑΙΔΕΣ (60): Ιωσήφ Ελσάμι (7ος), Σωτήρης Μούσιας (10ος), Κων/νος Φραγκάκης (20ος), Κων/νος Σωτηρίου (21ος),  Ζαχαρίας Ελσάμι (28ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (22): Γεωργία Σπανού (1η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (12η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (13η), Παρασκευή Σπανού (21η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (48): Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (11ος), Αναστάσιος Σερίδης (16ος)

ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (17): Μάριος Σερίδης (5ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (6ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (7ος),  Σάββας Κοϊμτσίδης (8ος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου