Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (U21)


Για 2η συνεχόμενη χρονιά η 15χρονη αθλήτριά μας Χρυσή Φωτιάδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό Νέων Γυναικών (U21) έχοντας ως συμπαίκτρια την Ιωάννα Γερασιμάτου (18), αθλήτρια του Παναθηναϊκού.
Το δίδυμο Φωτιάδου/Γερασιμάτου ήταν ασυναγώνιστο και φέτος και κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο της περσινής χρονιάς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό αντιμετώπισε το δίδυμο του Ολυμπιακού Παπαδημητρίου/Γραμματοπούλου του οποίου επιβλήθηκε με σκορ  3-2.

Παράλληλα με το διπλό πραγματοποιήθηκε και το απλό αγώνισμα. Εκεί η Χρυσή Φωτιάδου έφτασε μέχρι την 8άδα και διεκδίκησε την είσοδό της στα μετάλλια. Αντίπαλός της η Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού. Σε αυτόν τον αγώνα η Χρυσή ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως στη συνέχεια ισοφαρίστηκε 2-2. Στο κόντρα σετ προηγήθηκε 9-6, είχε δύο ματς μπολ στο 10-8, όμως τελικά ηττήθηκε 10-12. Έτσι, δεν τα κατάφερε να προχωρήσει.

Η κατάκτηση ενός Πανελλήνιου Τίτλου και μάλιστα σε κατηγορία μεγαλύτερη από την ηλικία της Χρυσής αποτελεί πραγματικά έναν θρίαμβο για την αθλήτριά μας, η οποία ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο για την σκληρή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια μας κάνει όλους υπερήφανους.

Απευθύνουμε στη Χρυσή και στην Ιωάννα πολλά συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου