Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!


 Τι και αν είναι μόλις 16 χρονών. Η Χρυσή Φωτιάδου, το μεγάλο αστέρι της Φλώρινας, κοίταξε στα μάτια τις γυναίκες αντιπάλους της και τα κατάφερε. Ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και στέφτηκε Τριταθλήτρια Ελλάδας, σημειώντας την μεγαλύτερή της επιτυχία στην μέχρι σήμερα αθλητική της διαδρομή. Η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας από τόσο μικρή αθλήτρια είναι ένα σπάνιο γεγονός και δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα της Χρυσής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29/2-1/3 στα Χανιά και ανέδειξε του Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2020 στα αγωνίσματα του απλού και του διπλού. Η Χρυσή πήρε μέρος και στα δύο. Στο διπλό έχοντας ως συμπαίκτρια την Ελένη Σοφρά της ΧΑΝΘ έφτασε ως την 8άδα. Στο ατομικό όμως ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά σημειώνοντας μεγάλες νίκες επί σπουδαίων ανιπάλων έφτασε ως τον ημιτελικό όπου αντιμετώπισε την Γεωργία Ζαβιτσάνου, αθλήτρια της ΑΕΚ. Εκεί, παρόλο που ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μάλιστα 2-0, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ηττήθηκε με σκορ 2-4. Έτσι, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Γεωργία Ζαβιτσάνου κέρδισε στη συνέχεια τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό της Χριστίνας Φίλης (ΔΑΟ Ταύρου) με σκορ 4-3. 

Η Χρυσή Φωτιάδου δεν έφτασε τόσο ψηλά τυχαία. Τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά κάτω από την καθοδήγηση ενός σπουδαίου προπονητή. Τα στοιχεία που την διακρίνουν είναι το ήθος, η υπομονή, το πείσμα και η πίστη στη νίκη. Αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά του συλλόγου και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλη την οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στη Χρυσή, στον προπονητή της Λίβιου Πρεντοάικα και στην οικογένειά της που τόσο πολύ στέκεται δίπλα της και την υποστηρίζει.

Τα αποτελέσματα της Χρυσής στο απλό γυναικών:

ΟΜ: Χρυσή Φωτιάδου- Δήμητρα Τσεκούρα (Φοίνικας Πειραιά): 2-3
ΟΜ: Χρυσή Φωτιάδου-Μαρία Αρτσέτου (Παναθηναϊκός): 3-0

1/16: Χρυσή Φωτιάδου-Όλγα Γεωργοπούλου (ΑΣ ΠΕΡΑ): 3-2
1/8: Χρυσή Φωτιάδου-Αλίκη Κιούφη (Φοίνικας Πειραιά): 4-3
¼: Χρυσή Φωτιάδου-Γεωργία Ζαβιτσάνου (ΑΕΚ): 2-4

ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Γεωργία Ζαβιτσάνου (AEK)
2. Χριστίνα Φίλη (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
3. Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας)
-. Κωνσταντίνα Παρίδη (Ολυμπιακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου