Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το τριήμερο 3-4-5/7/2020 οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων- Κορασίδων για το 2020. Έγιναν τα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού. Στο απλό πήραν μέρος 30 παίδες και 23 κορασίδες, που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα από προκριματικούς αγώνες. Στο ομαδικό αγωνίστηκαν 15 ομάδες παίδων και 9 ομάδες κορασίδων, που επίσης προέκυψαν έπειτα από προκριματικούς αγώνες.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν και στο ομαδικό παίδων και στο ομαδικό κορασίδων, καθώς και στο απλό αγώνισμα με τρεις παίδες και τρεις κορασίδες. Για την ομάδα της Φλώρινας αγωνίστηκαν οι Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Κων/νος Σωτηρίου, Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο και Γεωργία Σπανού.

Στο ομαδικό και οι δύο ομάδες μας έφτασαν στην 8άδα και πάλεψαν για το μετάλλιο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο απλό, πιο μακριά από όλους έφτασε η Δέσποινα Άμπα, που σταμάτησε στην 8άδα. Στην 16άδα έφτασε ο Σωτήρης Μούσιας, ενώ ο Κων/νος Σωτηρίου πέρασε από την φάση των ομίλων και αποκλείστηκε στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Στους ομίλους σταμάτησαν ο Ιωσήφ Ελσάμι, η Αλεξία Μάλο και η Γεωργία Σπανού. Η τελευταία, η πιο μικρή της παρέας αποκλείστηκε από τα νοκ άουτ παιχνίδια σε τριπλή ισοβαθμία, καθώς σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη επί κατά πολύ μεγαλύτερης αθλήτριας, όμως δεν έφτασε για να προχωρήσει.

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας είναι:

ΠΑΙΔΕΣ

Σάρισες Φλώρινας- Αίαντας Ευόσμου: 1-3 (1 Μούσιας)
Σάρισες Φλώρινας- Α.Σ. Φιλονίκης: 3-2 ( 2 Μούσιας, 1 Σωτηρίου)
Σάρισες Φλώρινας- Παράδεισος Αμαρουσίου: 3-2 (1 Μούσιας, 1 Σωτηρίου, 1 Ελσάμι)
Σάρισες Φλώρινας- Άτλαντας Αγ. Βαρβάρας: 0-3

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Σάρισες Φλώρινας- ΠΑΟ Φυλής: 2-3 (2 Άμπα)
Σάρισες Φλώρινας- Α.Σ. Ραδάμανθυς: 3-1 (2 Άμπα, 1 Σπανού)
Σάρισες Φλώρινας- Δύναμη Λάρισας: 1-3 (1 Άμπα)


Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους για την αγωνιστικότητα και την πολύ καλή εμφάνιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου